HomeStiriSecuritate FizicaAgent de securitate, cercetat pentru port de armă neautorizat
un-barbat-care-avea-o-arma-nu-a-fost-verificat-cand-a-intrat-in-mall

Agent de securitate, cercetat pentru port de armă neautorizat

un-barbat-care-avea-o-arma-nu-a-fost-verificat-cand-a-intrat-in-mallUn fost agent de securitate care nu avea licență pentru armă nu a fost verificat de poliție în timp ce se plimba în apropierea scenei unui atac.

Un bărbat îmbrăcat în uniformă și purtând o armă semiautomată s-a plimbat în mall-ul de pe Bourke Street, din statul Victoria, din Austraila, fără să fie verificat de poliție, după ce, cu câteva zile înainte, o mașină a intrat, în viteză, într-o zonă pietonală, omorând șase persoane, scrie theage.com.au.

Breșa se securitate este investigată de poliție.

Poliția a fost alertată de prezența bărbatului abia după ce a primit o imagine cu agentul de securitate înarmat. A refuzat să explice de ce nu a fost abordat mai devreme și de ce nu a fost acuzat de atunci.

Poliția din statul Victoria a spus că a fost o prezență masivă a polițiștilor la mall, după ce un bărbat a dat cu mașina intenționat peste oameni – rănind 37 și omorând șase, inclusiv doi copii – pe 20 ianuarie 2017, scrie 9news.com.au.

Dar cinci zile mai târziu, un bărbat îmbrăcat în uniforma și cu o armă semiautomată, care s-a plimbat prin muțime la locul atacului, nu a atras atenția polițiștilor.

Poliția a spus că bărbatul lucra pentru o companie de securitate, dar nu avea o licență pentru a purta armă.

Bărbatul a fost identicat ca fiind un fost jucător de fotbal american, care a fost concediat anul trecut din poziția de agent de securitate după ce nu s-a mai prezentat la locul de muncă, scrie news.com.au, citând The Age.

Poliția investighează și compania pentru care a lucrat fostul agent de securitate.

 

 

 

Share With: