HomeStiriSecuritate FizicaAgent de securitate care trebuia să păzească un cinema, împușcat în timp ce ar fi încercat să jefuiască o casă
agent-de-securitate-care-trebuia-sa-pazeasca-un-cinema-impuscat-in-timp-ce-ar-fi-incercat-sa-jefuiasca-o-casa

Agent de securitate care trebuia să păzească un cinema, împușcat în timp ce ar fi încercat să jefuiască o casă

agent-de-securitate-care-trebuia-sa-pazeasca-un-cinema-impuscat-in-timp-ce-ar-fi-incercat-sa-jefuiasca-o-casaUn agent de securitate care păzea un cinema a fost împușcat în timpul orelor de program după ce a încercat să intre prin efracție într-o locuință.

Poliția orașului american Albuquerque, din statul New Mexico, spune că inițial polițiștii au fost chemați de un agent de securitate al Movies 8 care susține că a fost împușcat de un individ fără locuință, scrie krqe.com.

Pe drum spre incident, polițiștii au fost apelați la numărul de urgență de propietarul unei case care a precizat că un agent de securitate în uniformă a încercat să îi spargă locuința.

Polițiștii spun că se pare că agentul de securitate încerca să spargă o locuință, a fost împușcat și s-a întors înapoi la Movies 8 pentru a raporta că a fost împușcat în timp ce lucra. Rana nu este una gravă.

După aceea, în după-amaiaza aceleași zile, poliția a publicat mai multe detalii legate de acest incident. Agentul de securitate a pătruns în apartamentul unui cuplu și a fost împușcat. Agentul de securitate i-ar fi cunoscut pe cei doi, conform kob.com.

Incidentul a avut loc noaptea, la sfârșitul săptămânii trecute.

Poliția spune că agentul de securitate ar fi încercat să o contatcteze pe femeie, dar bărbatul care era cu ea s-a simțit amenințat de agentul de securitate, care a sărit gardul și a spart un geam, așa că a deschis focul pentru a se apăra și l-a împușcat în picior pe agent. Agentul de securitate va fi judecat pentru faptele sale după ce va ieși din spital.

 

 

 

Share With: