HomeStiriSecuritate FizicaAgent de securitate, amenințat cu pistolul de clientul unei bănci
agent-de-securitate-amenintat-cu-pistolul-de-clientul-unei-banci

Agent de securitate, amenințat cu pistolul de clientul unei bănci

agent-de-securitate-amenintat-cu-pistolul-de-clientul-unei-banciUn agent de securitate, angajat al Băncii Comerciale Naționale din Jamaica, a fost amenințat cu un pistol de un client nervos.

Săptămâna aceasta, un bărbat a cărui identitate nu a fost făcută publică, client al Băncii Comerciale Naționale din Jamaica, trebuia să completeze un formular cu privire la folosirea sumei retrase și a devenit agresiv verbal cu funcționarul băncii. Agentul de securitate l-a rugat să își păstreze calmul și să completeze formularul, scrie jamaica-star.com.

Dar nici această conversație nu a decurs bine și încă un agent de securitate a intervenit. Clientul, care are licență pentru deținerea armei a scos-o din toc.

În Jamaica există reguli stricte care reglementează folosirea armei. O armă de foc trebuie să fie folosită doar pentru protecția personală.

Incidentul este investigat de poliție, care l-a audiat pe clientul băncii. Conform unor surse, bărbatul care a scos arma în interiorul băncii, în momentul în care i s-a cerut să completeze formularul pentru eliberarea sumei de bani, era deja frustrat de faptul că așteptase mult la coadă. Nu este foarte clar, dar se pare că bărbatului i s-a spus că mai trebuie să aștepte ceva timp după completarea formularului până la efectuarea tranzacției, scrie loopjamaica.com.

Nu se știe exact ce l-a făcut pe bărbat să scoată arma, dar asta a generat panică, iar bărbatul a fost convins să părăsească clădirea de către agenții de securitate.

 

 

 

 

Share With: