HomeStiriSecuritate FizicaAgent de pază agresat de un recidivist
agent-de-paza-agresat-de-un-recidivist

Agent de pază agresat de un recidivist

agent-de-paza-agresat-de-un-recidivistUn bărbat recent eliberat din penintenciar a fost reținut de polițiști după ce a agresat o femeie, agent de pază, care l-a oprit după ce a sustras mai multe perechi de ochelari.

Luni, 4 iulie, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti au prins în flagrant un bărbat, în vârstă de 58 de ani, imediat după săvârşirea unei infracţiuni de tâlhărie, pe raza sectorului 6, se precizează într-un comunicat al DGPMB.

La data menţionată, în jurul orei 13.00, poliţiştii Capitalei au fost sesizaţi cu privire la faptul că, în incinta unui magazin de pe bulevardul Iuliu Maniu, un bărbat necunoscut, după ce a sustras mai multe perechi de ochelari, fiind oprit de o femeie, agent de pază, a exercitat acte de violenţe asupra acesteia, pentru a-şi asigura scăparea, reuşind să fugă de la faţa locului.

Acţionându-se cu operativitate, a fost depistat şi identificat bărbatul, în sarcina căruia a fost reţinută comiterea faptei, acesta fiind condus pentru cercetări la sediul Secţiei 20 Poliţie.

Prejudiciul creat prin săvârşirea faptei a fost recuperat integral şi restituit persoanei în drept.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie, cu cel în cauză în stare de reţinere, urmând a fi prezentat magistraţilor.

 

 

 

 

Share With: