[simple_tooltip content='SPAccess'] [/simple_tooltip] [simple_tooltip content='SPAccess'] [/simple_tooltip] [simple_tooltip content='SPAccess'] [/simple_tooltip]
Securitate Fizica

Agent de pază agresat de mai multe persoane în plină zi

Un agent de pază a fost bătut de mai multe persoane în plină zi. Agentul a încercat să se apere folosind spray paralizant.

Un bărbat de 36 de ani, angajat al unei firme pe pază din Jibou, judeţul Sălaj, a fost victima unei agresiuni produse în urmă cu câteva zile în centrul oraşului, în miezul zilei. Momentul a fost surprins de un localnic, care a postat filmarea pe reţeaua de socializare. În imagini se vede cum după un schimb de replici tensionate între cei doi, agresorul îl împinge pe agent, moment în care acesta din urmă îi pulverizează spray paralizant în zona feţei, relatează adevarul.ro.

Scandalagiul reacţionează violent şi îşi pune la pământ victima cu un pumn aplicat în zona feţei. Prăbuşit pe trotuar, agentul mai încasează o lovitură, de această dată cu piciorul, de la unul dintre amicii agresorului.

Totul s-a întâmplat miercurea trecută, în faţa Catedralei “Sfântul Prooroc Daniel”, în apropierea Judecătoriei Jibou. Un grup de cinci cetățeni rromi a intrat într-un conflict cu agentul de pază din Jibou, în plină stradă, scrie sportulsalajean.ro.

Imaginile video au stârnit revoltă în rândul internauţilor, care se plâng de numeroasele probleme pe care le creează în oraş unii etnici romi, dar şi de lipsa de implicare a autorităţilor, mai precizează adevarul.ro.

Conform celor relatate de purtatorul de cuvant al politiei, Maria Cristea, politia a fost sesizata, prin intermediul numărului de urgență 112, despre producerea unui scandal la o sala de jocuri din orasul Jibou. Ajunsi la fata locului au stabilit ca agentul de paza care a fost chemat sa intervina a fost lovit cu pumnul in zona capului de un tanar de 26 de ani, tot din Jibou, scrie ztv.ro.

Victima a depus plângere la politie iar in cauza s-a intocmit dosar penal si cercetarile continua pentru lovire si alte violente.

Share
Publicat de
C. R.

Stiri Recente

Conferința de Analiză de Risc – Ediția a V a

Ediția a V-a a Conferinței de analiză de risc va avea loc pe data de…

March 5, 2020

The Power of Video 2020

Roadshow-ul Power of Video, organizat de Milestone Systems, va demonstra diferite moduri în care conținutul…

March 5, 2020

Reținuți pentru complicitate la furt și tâlhărie

La data de 18 decembrie., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Roman au…

December 20, 2019

De ce să nu folosești rețelele WiFi publice gratuite și ce riști dacă o faci

Într-o lume cu abonamente la cu trafic de internet nelimitat, nu mai ai nevoie neapărat…

December 20, 2019

Atacuri de phishing şi malware, apărute în contextul celui mai nou film din seria ”Star Wars”

Cel mai recent film care continuă seria ”Star Wars” a atras atenţia atacatorilor chiar înainte…

December 20, 2019

Cercetați de polițiști pentru furturi din genți și buzunare

Polițiștii ieșeni au identificat trei bărbați și o tânără, bănuiți de furturi din genți și…

December 20, 2019