HomeStiriSecuritate FizicaAdministratorul unei firme de pază, trimis în judecată pentru evaziune fiscală
Administratorul ASG Security Logistic, trimis in judecata

Administratorul unei firme de pază, trimis în judecată pentru evaziune fiscală

Administratorul ASG Security Logistic, trimis in judecataAdministratorul unei firme de protecţie şi pază a fost trimisă în judecată pentru evaziune fiscală, prejudiciul cauzat statului ajungând la peste 77.000 de lei.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani au dispus trimiterea în judecată a Otiliei Elena Zebreniuc pentru infracțiuni de evaziune fiscală ceea ce includ încălcarea Legii 87/1994 și a Legii 241/2005, conform Tribunalului Botoșani.

Potrivit rechizitoriului, procurorii au reţinut faptul că aceasta, în calitate de administrator în fapt al unei societăţi comerciale cu răspundere limitată, la data de 31 octombrie 2014, nu a înregistrat în evidenţa contabilă venituri în valoare de 322.971 lei, rezultate din activităţi de servicii de pază şi protecţie în perioada iulie-octombrie 2014, cauzând bugetului de stat un prejudiciu în sumă de 77.513,04 lei, reprezentând T.V.A. colectată, prejudiciul fiind recuperat în totalitate pe parcursul cercetărilor, scrie monitorulbt.ro.

Dosarul a fost înaintat spre soluţionare Tribunalului Botoşani, până la pronunţarea unei sentinţe definitive Otilia Zebreniuc urmând să beneficieze de prezumţia de nevinovăţie.

Share With: