HomeStiriSecuritate FizicaAdministrator sancționat pentru lipsa proiectului de montare a sistemului de securitate
administrator-sanctionat-pentru-lipsa-proiectului-de-montare-a-sistemului-de-securitate

Administrator sancționat pentru lipsa proiectului de montare a sistemului de securitate

administrator-sanctionat-pentru-lipsa-proiectului-de-montare-a-sistemului-de-securitateAdministratorul unei săli de jocuri electronice a fost sancționat de polițiști deoarece nu a întocmit proiectul de montare a sistemului de securitate.

La data de 13 martie 2018, în intervalul orar 10:00-14:00, poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Iaşi au acţionat pe linia verificării respectării Legii nr. 333/2003, privind paza obiectivelor, bunurilor şi valorilor, se arată într-un buletin de presă al IPJ Iași.

Astfel, s-a acţionat pentru identificarea societăţilor care nu sunt asigurate cu pază şi a fost controlată paza de la unităţile care îşi desfăşoară activitatea pe raza de competenţă.

Au fost verificate 12 unităţi şi 13 agenţi de pază au fost controlaţi. Poliţiştii au aplicat 3 sancţiuni contravenţionale, dintre care una unui administrator de societate comercială şi 2 unor agenţi de pază.

Au fost efectuate 3 instruiri cu personalul de pază aflat în serviciu. Au fost verificate 2 echipaje de intervenţie.

Exemple :

A fost sancţionat un bărbat, de 64 ani, conform H.G. nr. 301/2012, cu 3.000 lei amendă, deoarece în funcţia de administrator la o sală de jocuri electronice nu a remediat deficienţele constatate de poliţie pe linia pazei, constând în faptul că nu a întocmit proiectul de montare a sistemului de securitate.

A fost sancţionat un agent de securitate, conform Legii nr. 333/2003, deoarece a fost găsit executând serviciul de pază la obiectivul din municipiul Iaşi, fără ţinuta completă cu care a fost echipat de conducerea unităţii şi fără mijloace de autoapărare.

 

 

 

Share With: