HomeStiriSecuritate FizicaA jefuit două bănci din Israel, înarmat doar cu un avocado
A jefuit două bănci din Israel, înarmat doar cu un avocado

A jefuit două bănci din Israel, înarmat doar cu un avocado

A jefuit două bănci din Israel, înarmat doar cu un avocadoUn bărbat a reușit să fugă cu aproape 8.000 de dolari de la două bănci din Israel, având drept armă un avocado.

Un bărbat în vârstă de 47 de ani, a cărui identitate nu a fost făcută publică, a jefuit întâi o bancă din orașul Beersheba, din sudul Israelului, la jumătatea lui mai, când i-a dat casierei un bilet, cu greșeli de scriere, în care cerea bani, scrie dailymail.co.uk.

Când casiera Postal Bank a ezitat, bărbatul a scos ceva ce el spunea că este o grenadă și a amenințat că o aruncă dacă refuză să îi dea bani. Femeia și-a golit sertarul de bani, ar hoțul a plecat cu 4.450 de dolari.

Până să fie descoperit de poliție care a descoperit că „grenada” era de fapt un avocado care fusese vopsit cu negru, bărbatul a reușit să plece cu aproximativ 8.000 de dolari.

Cinci zile mai târziu, bărbatul a mers la altă sucursală a băncii Postal Bank, având cu el același mic obiect negru și făcând aceleași amenințări. Atunci a plecat de la bancă cu 12.000 NIS (adică 3.356 de dolari), scrie vice.com.

Greșeala sa a fost că și-a luat cu el telefonul mobil în timpul infracțiunilor de jaf. În ciuda faptului că purta o pălărie cu boruri largi și și-a acoperit fața, informațiile legate de geolocație de pe telefonul mobil au putut fi aflate de polițiști, care l-au putut identifica, găsi și aresta. Numele său nu a fost făcut public, dar poliția a confirmat că avea cazier și fusese deja trei ani la închisoare pentru un alt jaf.

În septembrie 2014, un bărbat din Philadelphia a luat o banană din magazin, și-a pus-o în buzunarul de la hanorac și a reușit să păcălească vânzătorul că este o armă. A plecat cu bani, câteva pachete de țigări și o banană.

Anul trecut, un bărbat a jefuit o sucursală a băncii Natwest din comitatul Durham din Nord-Estul Angliei cu un container de Febreze, care este un odorizant de cameră, cu care a amenințat personalul. El a spus casierei că sticla conținea acid. Hoțul a plecat cu 370 de lire sterline și un pachet de 1.000 de lire care conținea un dispozitiv de urmărire, scrie huffingtonpost.co.uk.

Bărbatul a fost apoi arestat câteva ore mai târziu de la producerea jafului și condamnat la 40 de luni de închisoare.

Share With: