HomeStiriSecuritate FizicaA încercat să sustragă un hanorac, dar sistemul de securitate l-a dat de gol

A încercat să sustragă un hanorac, dar sistemul de securitate l-a dat de gol

Un tânăr a încercat să sustragă un hanorac dintr-un magazin de haine, dar la ieșire sistemul de securitate a alertat agentul de pază care a sesizat poliția.

Poliția Municipiului Suceava – Secția Burdujeni a fost sesizată joi seară, la ora 21.50, de către agentul de pază al unui magazin, despre faptul că a surprins un tânăr ce a sustras un hanorac, relatează monitorulsv.ro.

Potrivit unui comunicat al IPJ Suceava, cu ocazia cercetărilor efectuate s-a constatat că un tânăr de 19 de ani, din comuna Malini, după ce a probat un hanorac în cabina de probe, l-a lăsat pe el și și-a luat geaca peste acesta.

În momentul în care tânărul a ieșit din magazin, s-a declanșat sistemul de alarmă. Acesta a fost oprit de agentul de pază. Cel din urma a sunat la poliție și a anunțat furtul, scrie informatiata.ro.

Tanarul s-a ales cu dosar penal, dupa ce a încercat să fure hanoracul dintr-un magazin de haine din mall. Hanoracul în valoare de 89 lei a fost recuperat. Polițiștii au intocmit în cauză dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Share With: