HomeStiriSecuritate Fizica10.000 de euro, furați dintr-un birou al IPJ Sibiu

10.000 de euro, furați dintr-un birou al IPJ Sibiu

Procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu anchetează furtul a 10.000 de euro fișetul metalic din biroul unui polițist al IPJ Sibiu.

Unul dintre polițiștii Serviciului Investigații Criminale Sibiu a reclamat că i s-a furat din birou suma de 10.000 de euro, cazul fiind cercetat în prezent sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, scrie stiridesibiu.ro.

Furtul reclamat de polițist se pare că s-ar fi produs în primăvara acestui an, după ce ofițerul ar fi depus banii în fișetul metalic din biroul Serviciului, situat în incinta IPJ Sibiu de pe strada Revoluției, unde omul legii își depunea inclusiv documentele de serviciu cu regim special.

Conform plângerii, banii au dispărut fără urmă dintr-un birou în care lucrau judiciaristul păgubit și alte trei colege. Surse judiciare spun că banii fuseseră dobândiți de polițist în urma vânzării unor bunuri de către familie și aduși la serviciu tocmai pentru mai multă siguranță.

„În cursul lunii aprilie a acestui an, la nivelul Poliţiei Municipiului Sibiu s-a înregistrat plângerea unui poliţist din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Sibiu privind dispariţia unei sume de bani din fişetul amplasat în biroul structurii din care face parte. Această plângere face obiectul unui dosar penal care vizează săvârşirea infracţiunii de furt, iar cercetările sunt efectuate sub supravegherea şi coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu”, a declarat sâmbătă, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Elena Welter, pentru Agerpres, citat de stirileprotv.ro.

Share With: