HomeStiriBusiness & TehnologieViking Electronics a anunțat introducerea noului VoIP Panel Phone – K-1900-8-IP
viking-electronics-a-anuntat-introducerea-noului-voip-panel-phone-k-1900-8-ip

Viking Electronics a anunțat introducerea noului VoIP Panel Phone – K-1900-8-IP

viking-electronics-a-anuntat-introducerea-noului-voip-panel-phone-k-1900-8-ipAcest telefon din oțel inoxidabil este ideal pentru aplicații care au nevoie de comunicații VoIP de încredere, acolo unde vandalismul poate fi o problemă.

Viking Electronics proiectează și produce peste 450 de produse de comunicații și securitate, inclusiv telefoane VoIP analog de urgență, sisteme și amplificatoare pentru paging (o metodă de scriere și citire a datelor în memorie), sisteme de notificare în masă și altele. Multe din produsele companiei sunt proiectate pentru a adăuga caracteristici unice telefoanelor sau aplicațiilor de securitate, păstrând costuri reduse în timp ce păstrează ușurința de folosire, scrie securityinfowatch.com.

„Clienții noștri au creut un telefon rezistent care să funcționeze cu VoIP. A fost o decizie ușoară să dezvoltăm o versiune IP a popularului panel phone rezistent din oțel inoxidabil,” explică Bill Heideman, președinte al Viking Electronics, Inc. citat de telecomreseller.com.

Cu K-1900-8-IP panel phone se poate forma un unumăr de fiecare dată când este ridicat receptorul, poate fi folosit pentru formarea automată a mai multe numere sau ca telefon standard. Rețeaua LAN poate fi configurată de la orice computer sau folosind adrese IP statice. K-1900-8-IP poate forma până la 250 de numere care pot fi programate și alte 250 de numere.

După ce este inițiat apelul și se răspunde, un mecanism integrat poate fi activat pentru a controla o poartă electrică sau ușă. Pot fi progamate până la 1.000 de coduri de intrare fără chei pentru a permite accesul.

 

 

 

Share With: