HomeStiriBusiness & TehnologieVeridium lansează o aplicație de autentificare biometrică
veridium-lanseaza-o-aplicatie-de-autentificare-biometrica

Veridium lansează o aplicație de autentificare biometrică

veridium-lanseaza-o-aplicatie-de-autentificare-biometricaVeridium a lansat o aplicație mobilă pentru atentificare biometrică cu mai mulți factori care să înlocuiască parolele și token-urile.

Aplicația Veridium Authenticator permite înregistrarea și autentificarea unei persoane cu ajutorul feței, amprentei și folosind Veridium 4 Fingers TouchlessID pentru dispozitivele iOS și Android, având o nouă interfață pentru o experiență îmbunătățită. Se integrează cu platforme populare precum Microsoft Active Directory și orice VPN care folosește protocolul  RADIUS, incluzând Citrix StoreFront, NetScaler sau ShareFile, scrie biometricupdate.com.

Companiile iau în considerare doi factori importanți când caută o nouă soluție de securitate: ușurința de folosire și pericolele depășirii bugetului,” a declarat Todd Shollenbarger,” Chief Global Strategist al Veridium.„Există o nevoie ca industriei de a avea o autentificare puternică cu simplitate fără a sparge banca. Aplicația noastră oferă clienților toate beneficiile de securitate într-o singură soluție, scăzând costul deținerii de soluții tradiționale de autentificare în doi pași, toate în timp ce securitatea este un proces mai comod pentru utilizatorii finali și departamentul IT.

Funcțiile importante ale Veridium Authenticator sunt integrarea cu diferitele platforme menționate, posibilitatea de a folosi mai multe tipuri de autentificare biometrică, faptul că este disponimbilă pentru iOS și Android și noua interfață care ușurează modul de înscriere și autentificare, conform planetbiometrics.com.

Recent, în luna feebruarie, Nordea, o bancă nordică cu sediul în Suedia, a anunțat folosirea tehnologiei de autentificare biometrică a Veridium pentru a permite accesul angajaților la informații confidențiale, scrie securityportal.ro.

Banca Nordea înlocuiește parolele cu securitatea biometrică pentru activele sale interne. Soluțiile Veridium au fost alese împreună cu 4 Fingers TouchlessID. 4 Fingers TouchlessID este creat pentru a capta datele biometrice a patru degete simultan folosind o cameră standard pentru telefoane mobile. VeridiumAD este componenta care integrează platforma în cadrul Microsoft Active Directory.

 

 

 

Share With: