[simple_tooltip content='SPAccess'] [/simple_tooltip] [simple_tooltip content='SPAccess'] [/simple_tooltip] [simple_tooltip content='SPAccess'] [/simple_tooltip]
Business & Tehnologie

Va continua tehnologia de control acces să evolueze și în 2019?

Experții în control acces au dezbătut evoluția acestei tehnologii pe piața de securitate fizică pe durata acestui an.

Din punct de vedere al tehnologiei folosite pentru securitatea fizică, cu siguranță vom vedea o mai mare unificare a sistemelor în 2019, conform arabiangazette.com.

Organizațiile au deja parte de beneficiile unificării sistemelor de control acces cu cele de supraveghere video și această tendință va continua să se extindă. Va crește și posibilitatea de folosire a instrumentelor de analiză pentru a folosi marea cantitate de informații care sunt deja colectate de sistemele de securitate fizică și alte dispozitive. Când organizațiile pot să înțeleagă și să folosească informațiile, le pot folosi pentru a îmbunătăți mai multe funcții de business, inclusiv eficiența, operațiunile, serviciile pentru clienți și generarea de venituri.

Provocările care vor apărea vor fi legate de transferul de informații între organizații, în special legat de păstrarea intimității individului și a controlului asupra informațiilor sensibile.

Șeful de redacție, Steve Lasky, a organizat o masă rotundă la care a invitat câțiva dintre cei mai respectați furnizorii de soluții tehnologice de pe piața de control acces. Au participat Robert Lydic, vicepreședinte al departamentului global de vânzări al ISONAS; Peter Boriskin, vicepreședinte Commercial Product Management al ASSA ABLOY Americas; Rick Caruthers, Președinte al Galaxy Controls Systems; Ross McKay, firector de administrare a produselor al LenelS2 Response; Kami Dukes, director de dezvoltare al afaceri la AMAG Technology șiand Joe Grillo, CEO al ACRE, conform securityinfowatch.com.

Cu ajutorul îmbunătățirilor aduse tehnologiilor mobile, tehnologiilor cloud, inteligenței artificiale, biometriei pe dispozitivele mobile și dispozitivelor de purtat, control accesul este acum mai integrat cu ceea ce sunt considerate a fi cele mai noi norme și tehnologii față de oricând altcândva până acum, precizează unul dintre furnizori.

Un alt furnizor spune că apariția și continua evoluție a soluțiilor de control acces care sunt administrate în cloud și folosesc cloud-ul, de pe orice piață întărește răspândirea virtualizării. Trendul care susține mobilitatea sistemelor, unificarea lor și folosirea cloud duce la inovare în sectorul de control acces.

Un expert a pus punctul pe i remarcând faptul că provocarea pentru control acces este că majoritatea utilizatorilor finali din domeniul securității și integratorii de sisteme acceptă ca normă vechile arhitecturi, care se află în opoziție totală față de progresul tehnologic observat în alte industrii tehnologice.

Stiri Recente

Conferința de Analiză de Risc – Ediția a V a

Ediția a V-a a Conferinței de analiză de risc va avea loc pe data de…

March 5, 2020

The Power of Video 2020

Roadshow-ul Power of Video, organizat de Milestone Systems, va demonstra diferite moduri în care conținutul…

March 5, 2020

Reținuți pentru complicitate la furt și tâlhărie

La data de 18 decembrie., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Roman au…

December 20, 2019

De ce să nu folosești rețelele WiFi publice gratuite și ce riști dacă o faci

Într-o lume cu abonamente la cu trafic de internet nelimitat, nu mai ai nevoie neapărat…

December 20, 2019

Atacuri de phishing şi malware, apărute în contextul celui mai nou film din seria ”Star Wars”

Cel mai recent film care continuă seria ”Star Wars” a atras atenţia atacatorilor chiar înainte…

December 20, 2019

Cercetați de polițiști pentru furturi din genți și buzunare

Polițiștii ieșeni au identificat trei bărbați și o tânără, bănuiți de furturi din genți și…

December 20, 2019