HomeStiriBusiness & TehnologieUn raport detaliat al pieței de camere IP
un-raport-detaliat-al-pietei-de-camere-ip

Un raport detaliat al pieței de camere IP

un-raport-detaliat-al-pietei-de-camere-ipIndustrial Market Research a publicat recent un raport aupra pieței globale de camere IP.

Raportul asupra pieței globale de camere IP (Global IP Cameras Market Report) este un raport de cercetare profesională asupra condițiilor pieței din regiunile majore ale industriei de camere IP, se concentrază pe regiuni și țări principale (SUA, Europa, Japonia și China), scrie whatech.com.

Raportul include informații de bază desprece camere video IP, inclusiv definiție, clasificare, aplicații, structrua lanțului industrial, vedere de ansamblu asupra industriei și noi analize. Previziuni în perspectivă pentru camerele IP în următorii ani au fost incluse în raport.

Aceste previziuni sunt introduse de experți din industria de top și iau în considerare fiecare detaliu al pieței de camere IP.

Raportul poate fi descărcat la adresa deepresearchreports.com și conține 129 de pagini cu informații despre 22 de companii.

Producătorii de top analizați în raport sunt Axis Communications, Sony, Panasonic, Iqinvision, SAMSUNG, Canon, VIVO Tek, GE, Honeywell, D-Link, CISCO, Brickcom, Lorex, Smartwares Safety & Lighting, Bosch, Arecont Vision, ACTI, Hikvision Digital Technology, Zhejiang Dahua Technology, Tianjin Tiandy Digital Technology, Shenzhen Sunell, Beijing Hanbang Technology.

Arecont Vision a creat categoria de camere panoramice multi-sensor în 2006. Acum piața are un succes mare și mulți producători oferă camere panoramice, scrie sourcesecurity.com.

Jeff Whitney, directorul de marketing al Arecont Vision a acordat recent un interviu pentru SourceSecurity.com în care discută piața camerelor panoramice și alte subiecte ca securitatea cibernetică pentru instalatori. 

 

 

 

Share With: