HomeStiriBusiness & TehnologieUn furnizor de securitate fizică din Noua Zeelandă va distribui produse Dahua
un-furnizor-de-securitate-fizica-din-noua-zeelanda-va-distribui-produse-dahua

Un furnizor de securitate fizică din Noua Zeelandă va distribui produse Dahua

un-furnizor-de-securitate-fizica-din-noua-zeelanda-va-distribui-produse-dahuaIngram Micro, cel mai mare distibuitor din Noua Zeelandă, a semnat un contract de distribuție cu Dahua Technology, prin care va aduce soluții de supraveghere video ale companiei în această țară.

Ca al doilea cel mai pare producător de camere CCTV din lume, Dahua Technology oferă soluții de securitate end-to-end, inclusiv CCTV IP și control acces avansat, sisteme de alarmare și interfoane, scrie reseller.co.nz.

În plus, Dahua este specializată și pe piața de produse wireless, cu expertiză asupra categoriilor 4G și alimentare cu energie solară. Pe lângă extinderea portofoliului de securitate al distribuitorului din Noua Zeelandă, Dahua oferă și produse de supraveghere video pentru o gamă largă de industrii, inclusiv cea bancară, securitatea publică, energie, telecomunicații, clădiri inteligente și transport inteligent.

Fiind al doilea cel mai mare producător de sisteme CCTV, Dahua investește masiv în cercetare și dezvoltare, scrie channellife.co.nz.

James Harwood, administrator în cadrul Ingram Micro, spune că volumul și mărimea Dahua va permite oferirea de soluții și prețuri extrem de competitive, ale căror specificații și tehnologie va concura cu ușurință și va depăși brand-urile care au fost mereu puternice pe piața de securitate din Noua Zeelandă.

Dahua are un portofoliu vast de produse și poate oferi soluții care variază de la nivel de început la configurații foarte sofisticate care încorporează capacități de mediu, termice și de lungă distanță,” spune Harwood.

Distribuitorul are o echipă de de specialiști în soluții tehnice care-i ajută să creeze configurări pentru vânzători.

 

 

 

Share With: