HomeStiriBusiness & TehnologieUn bec LED care ascunde o cameră de securitate cu o viziune de 360 de grade
un-bec-led-care-ascunde-o-camera-de-securitate-cu-o-viziune-de-360-de-grade

Un bec LED care ascunde o cameră de securitate cu o viziune de 360 de grade

un-bec-led-care-ascunde-o-camera-de-securitate-cu-o-viziune-de-360-de-gradeÎncă un bec LED cu funcție dublă de iluminare și supraveghere video! Dar becul LED al SDETER ascunde în interiorul său o cameră de securitate cu lentilă fisheye, spre deosebire de camera panoramică din LightCam.

SDETER Wireless Security Hidden Camera Bulb arată ca orice bec LED. Privind mai atent se poate observa că ascunde o cameră de securitate HD ce înregistrează imagini cu un unghi de 360 de grade datorită lentilelor fisheye, scrie bgr.com.

Camera nu are unghiuri moarte și are o rezoluție de 960P, fiind potrivită pentru monitorizarea la interior a casei sau a biroului.

Setarea beneficiază de suport pas cu pas din cadrul aplicației. Camera vine cu un suport ce permite instalarea camerei direct pe tavan. Camera de securitate poate folosi doar o rețea 2.4G.

Imaginile pot fi înregistrate pe un card microSD de până la 128 de GB(care nu este inclus în prețul camerei). Lumina generată de bec poate fi pornită automat, manual, în anumite intervale sau oprită. De asemenea, camera detectează mișcările și trimite alerte pe mobil când mișcarea este detectată.
Becul LED nu generează lumină foarte intensă, ci chiar slabă.

LightCam este o cameră de exterior ce a fost lansată prin intermediul unei campanii de strângere de fonduri de pe Indiegogo, conform securityportal.ro.

LightCam este o cameră de securitate inteligentă combinată cu un bec inteligent care funcționează fără fir. Camera se poate înșuruba în locul oricărui bec. Este ușor de instalat, fără a necesita fire, șuruburi, baterii, găuri sau intervenția unui electrician. Camera este dotată cu un senzor pentru detecția mișcării, permițând trimiterea de notificări pe aplicația de pe telefon.

LightCam are o rezoluție HD de 1080p și un unghi vizual larg, fiind o cameră panoramică. Are integrat și un senzor infraroșu pentru vedere nocturnă care permite camerei să înregistreze imagini până la 25 de metri depărtare. Camera este echipată cu un card microSD pentru stocarea internă a imaginilor timp de o săptămână. Imaginile pot fi descărcate oricând pe telefon, computer sau în cloud.

LightCam permite comunicarea cu persoanele aflate în fața camerei, având microfon și difuzor încorporate. Camera este creată pentru a rezista la orice tip de vreme.

 

 

 

 

Share With: