[simple_tooltip content='SPAccess'] [/simple_tooltip] [simple_tooltip content='SPAccess'] [/simple_tooltip] [simple_tooltip content='SPAccess'] [/simple_tooltip]
Business & Tehnologie

Tyco va lansa o gamă largă de produse la „The Security Event 2019”

Tyco, divizia de securitate a Johnson Controls va lansa o gamă largă de produse destinate pentru control acces, intruziune și supraveghere video, la „The Security Event 2019”, care va avea loc în Marea Britanie în perioada 9-11 aprilie.

Vizitatorii „The Security Event” vor fi printre primii care vor vedea demonstrații pe viu ale celor mai noi produse lansate de Tyco, divizia de securitate a Johnson Controls. O gamă largă de produse de control acces, intruziune , supraveghere video de la brand-urile American Dynamics, Exacq, Illustra, Bentel, CEM Systems, DSC, Kantech, Software House și Visonic, care sunt furnizate sub umbrela Tyco vor fi prezentate la standul organizației, scrie securityinformed.com.

Tyco este un partener fondator al The Security Event care va avea loc pentru prima dată la NEC Birmingham, în perioada 9-11 aprilie 2019 și este destinat îndeplinirii nevoii de a avea o expoziție comercială axată pe tema securității în Marea Britanie.

Prezentările de produse vor include o nouă soluție Camera to Cloud care oferă o economisire a costurilor și eficiență și o metodă de administrare a camerelor IP și stocarea în siguranță a imaginilor video în cloud, scrie securityworldmarket.com.

La expoziție va fi prezentă și recent lansata cameră Illustra Flex IR 30 x PTZ. Aceasta dispune de o iluminare infraroșu adaptivă care ajustează intensitatea luminii infraroșu la modul în care operatorul folosește funcția zoom a camerei.

De asemenea, va fi prezentat și un nou network video recorder (NVR) cu 8 canale Videoedge, care folosește tehnici de machine learning cu ajutorul unei plăci video puternice – Graphic Processing Unit (GPU). Această metodă optimizează abilitatea dispozitivului NVR de a afișa informații video de înaltă acuratețe în comparație cu metodele standard de analiză video.

Echipa Tyco va demonstra cum poate fi folosit software-ul Kantech Entrapass, care permite utilizatorilor să opereze orice număr de uși pentru care este nevoie de un card de acces și oferă suport pentru aplicația mobilă Go Pass pe bază de server. Aplicația permite deținătorilor de carduri de acces să folosească telefoanele mobile ca metodă de acces.

Nu în ultimul rând, Iotega, o platformă de automatizare a casei și securitate inteligentă all-in-one, va fi prezentată în cadrul evenimentului, fiind destinată micilor proprietăți comerciale și mediului rezidențial.

Stiri Recente

Conferința de Analiză de Risc – Ediția a V a

Ediția a V-a a Conferinței de analiză de risc va avea loc pe data de…

March 5, 2020

The Power of Video 2020

Roadshow-ul Power of Video, organizat de Milestone Systems, va demonstra diferite moduri în care conținutul…

March 5, 2020

Reținuți pentru complicitate la furt și tâlhărie

La data de 18 decembrie., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Roman au…

December 20, 2019

De ce să nu folosești rețelele WiFi publice gratuite și ce riști dacă o faci

Într-o lume cu abonamente la cu trafic de internet nelimitat, nu mai ai nevoie neapărat…

December 20, 2019

Atacuri de phishing şi malware, apărute în contextul celui mai nou film din seria ”Star Wars”

Cel mai recent film care continuă seria ”Star Wars” a atras atenţia atacatorilor chiar înainte…

December 20, 2019

Cercetați de polițiști pentru furturi din genți și buzunare

Polițiștii ieșeni au identificat trei bărbați și o tânără, bănuiți de furturi din genți și…

December 20, 2019