HomeStiriBusiness & TehnologieTruPortal IP Control Acces de la Interlogix
truportal

TruPortal IP Control Acces de la Interlogix

truportal In luna mai a acestui an, Interlogix si-a prezentat cel mai recent produs din zona de control al accesului, TruPortal.

Aceasta solutie solida bazata pe o platforma IP se instaleaza rapid si este destinata clientilor de talie mica si medie care se orienteaza catre o solutie high-end. Interlogix este parte integranta a UTC Climate, Controls & Security – lider in productia de sisteme de securitate fizica electronica, aer conditionat, refrigerare, automatizari si sisteme de control al cladirilor. La randul sau, UTC Climate Controls & Security face parte din United Technologies.

TruPortal combina tehnologia cu o aplicatie web si nu are nevoie de nici un server suplimentar. De asemenea, sistemul nu necesita nici training de specializare si nici instalare sau licentiere suplimentara de software. In plus, TruPortal se integreaza perfect cu gama TruVision de inregistratoare si camere, printr-o compatibilitate simpla si eficienta.

TruPortal reprezinta o varianta noua, excelenta atunci cand clientii doresc o aplicatie foarte usor de instalat si bogata in functii. Sistemul este dotat si cu o aplicatie iPad care permite utilizatorilor sa monitorizeze sistemul si sa efectueze o administrare de baza, de la distanta – cu conditia asigurarii conectivitatii necesare.

TruPortal este simpla pentru instalatori si, in acelasi timp, intuitiva si rentabila pentru utilizatorul final. Acesta din urma poate controla sistemul oricand si oriunde cu ajutorul aplicatiilor web si pentru tablete inteligente, pentru a minimiza costul total al investitiei.

 

 romanian security fair 2012

Pentru mai multe detalii, vizitati www.utcfssecurityproducts.eu

Sistemul va fi expus in standul nostru la Romanian Security Fair, cei interesati avand astfel posibilitatea de a-l observa la lucru.

 

 

 sisteme informatice

Despre UTC Climate, Controls & Security

UTC Climate, Controls & Security este un furnizor de top de sisteme de incalzire, aer conditionat si refrigerare, automatizare si control al cladirilor si detectie la foc si securitate, care este axat pe satisfacerea nevoii tot mai mari de integrare a sistemelor, care dau nastere la cladiri mai sigure, mai performante. UTC Climate Controls and Security este parte a United Technologies Corp. – un important furnizor pentru industria aerospatiala si cea a sistemelor din cladiri de pe intreg mapamondul.

 

 

Share With: