HomeStiriBusiness & TehnologieTrendurile industriei de securitate reflectate de ISC West 2018
trendurile-industriei-de-securitate-reflectate-de-isc-west-2018

Trendurile industriei de securitate reflectate de ISC West 2018

trendurile-industriei-de-securitate-reflectate-de-isc-west-2018ISC West este cel mai mare eveniment din domeniul securității din Statele Unite și vrea să ofere participanților o privire de ansamblu a trendurilor din acest domeniu în 2018.

O cercetare anuală a Security Industry Association relevă care sunt cele mai importante trenduri ale industriei de securitate, iar acestea vor fi dezbătute la ISC West. An de an, conferința pe teme de securitate evoluează constant pentru a educa profesioniștii din acest domeniu cu privire la instrumentele și abilitățile necesare protejării industriei de noile amenințări fizice și cibernetice, se precizează într-un comunicat publicat de iscwest.com.

ISc West are o tradiție de mai bine de 50 de ani și este la curent cu noile tendințe în integrarea dintre securitatea fizică și cea cibernetică.

Printre cele mai importante trenduri din 2018 în domeniul securității se numără:

– O mare creșetere a numărului de dispozitive IoT. Dispozitivele Internet of Things reprezintă o provocare, dar și noi funcții pentru securitatea fizică și sectoarele care se ocupă cu administrarea riscului.

– Combinarea securității cibernetice cu cea fizică. Aceste două sectoare continuă să fuzioneze. Producătorii și integratorii din industria de securitate fizică trebuie să ofere mai multe protecții pentru rețelele dispozitivelor conectate.

– Accesarea și analizare multor informații inteligente neanalizate (Big Data). Realitatea augumentată, inteligența artificială și analiza video oferă viziuni mai clare, iar experții în securitate anticipează cum informațiile neprelucrate vor incluența industria. Cu atât de multe informații, personalul din someniul securității are nevoie de un plan pentru informațiile colectate și o analiză realistă a riscului în ceea ce privește expunerea informațiilor companiilor și clienților.

– Evoluția administrării riscului. Administrarea riscului s-a extins mai mult pentru a fi mai cuprinzător, permițând o colaborare între diferite părți implicate, dar încă trebuie să devină o normă, nu o excepție.

– O continuă transofrmare a canalului de instalare și integrare a securității, cu noi modele de produse interactive și piețe pentru instalări de dispozitive de către utilizatorul obișnuit.

– Companiile din afara industriei investesc și cumpără companii din domeniul securității și invers, rezultând companii care se axează pe analiza datelor,  convergență și dispozitive conectate la internet.

– Totul devine accesibil de pe dispozitivul mobil. Telefonale mobile se vor transforma în ceva ce depășește valoarea comercială în domeniul control accesului, permițând reducerea costurilor și și beneficii pentru utilizatori.

– Eficiență și servicii de administrare cloud. Serviciile de cloud computing se extind rapid la nivel global.

– Integrarea canalelor social media. Pentru poliție și agențiile care comunică în caz de urgență, social media a devenit o parte importantă în identificarea focurilor de armă, activităților criminale sau a altor amenințări sau dezastre în timp real.

– Noi servicii conectate pentru a face mai ușoară viața consumatorului. Noi dispozitive pentru acasă care se pot conecta la telefonul mobil pot oferi o analiză în timp real cu privire la schimbările ce au loc în locuința clientului, oferind rezultate mai bune.

 

 

 

Share With: