[simple_tooltip content='SPAccess'] [/simple_tooltip] [simple_tooltip content='SPAccess'] [/simple_tooltip] [simple_tooltip content='SPAccess'] [/simple_tooltip]
Business & Tehnologie

Tehnologia mecatronică, o tehnologie care combină încuietorile electronice cu cele mecanice

În domeniul securității nu există măsură care să se potrivească tuturor problemelor. Câteodată încuietorile electronice sunt alegerea potrivită, alteori încuietorile mecanice.

Dispozitivele fără fir oferă o mai mare flexibilitate fără a sacrifica securitatea. Cu cititoare RFID integrate, sunt ușor de potrivit pentru ușile și clădirile deja existente, oferind managerilor de securitate mai mult control asupra locației. Și deoarece sunt pe baterii și aproape nu folosesc energie când nu sunt folosite, control accesul fără fir ajută companiile să reducă costul facturilor la energia electrică, scrie securitynewsdesk.com.

Dar faptul că nu mai este folosit cablul este doar una dintre alegerile care trebuie făcute când se trece la tehnologia fără fir. Control accesul fără fir – include încuietorile wireless Aperio, SMARTair și CLIQ de la ASSA ABLOY – permite alegerea unei game largi de metode de identificare. chiar nici nu e nevoie să abandonași cheile fizice.

Sistemul de control acces CLIQ de la ASSA ABLOY are chei programabile cu baterie care alimentează încuietoarea prin intermediul unei interfețe criptate.

Încuietorile electromecanice CLIQ și electronice eCLIQ sunt disponibile pentru uși, dulapuri, lifturi, cutii pentru alarme, mașinării și porți. Utilizatorii reprogramează și revalidează drepturile de acces cu cheia la dispozitivele de perete cu dispozitive portabile de programare sau conectează cheia la aplicația mobilă CLIQ Connect prin intermediul Bluetooth.

Control accesul care folosește cardul oferă mai multe opțiuni. Dispozitivele de închidere Aperio pentru îmbunătățirea sistemelor de control acces și sistemele de control acces SMARTair sunt compatibile cu toate protocoalele de proximitate RFID de top, inclusiv MIFARE, DESFire și iCLASS. Utilizatorii pot alege carduri smart, etichete, brățări și alte formate convenabile, potrivite pentru locație.

Infrastructurile importante au nevoie de încuietori dovedite, testate și de încredere. Uneori încuietorile electronice sunt alegerea potrivită, alteori încuietorile mecanice își fac treaba. Cu tehnologia de închidere mecatronică a CLIQ, un furnizor de apă le-a combinat pe amândouă într-un singur sistem sigur controlat de un puternic software intuitiv al CLIQ, scrie securitybuyer.com.

O des Aravis este resonsabilă pentru captarea apei, claritatea păstrării, analiza și livrarea a în jur de 700.000 de metri cubi de apă anual către case și companii din regiunea munților Aravis din Franța. PROTEC2 CLIQ este un sistem de control acces pe bază de cheie cu chei programabile, care funcționează pe baterii. Acest sistem de control acces securizează 30 de intrări din incinta O des Aravis. Încuietorile robuste sunt potrivite pentru a proteja punctele de acces a căror securitate este foarte importantă, inclusiv o cameră potențial periculoasă cu cabluri și echipamente de înaltă tensiune.

Sistemul mecatronic CLIQ permite administratorilor O des Aravis să controleze, să modifice și să urmărească fiecare acces important. Știu cine unde se duce și când. Sunt conștienți de activitățile care afectează toate intrările și ieșirile importante. Este chiar imposibil să fie lăsată o ușă deschisă.

De asemenea, sistemul electronic de închidere CLIQ este folosit de managerii Creval, o bancă regională din Italia, care căuta o alternativă la un sistem mecanic de chei. Banca a ales control accesul fără fir eCLIQ. Peste 30 de astfel de încuietori au fost instalate. Managerii Creval au obșinut astfel control complet asupra securității intrărilor, conform securitynewsdesk.com.

Share
Publicat de
Cristina

Stiri Recente

Conferința de Analiză de Risc – Ediția a V a

Ediția a V-a a Conferinței de analiză de risc va avea loc pe data de…

March 5, 2020

The Power of Video 2020

Roadshow-ul Power of Video, organizat de Milestone Systems, va demonstra diferite moduri în care conținutul…

March 5, 2020

Reținuți pentru complicitate la furt și tâlhărie

La data de 18 decembrie., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Roman au…

December 20, 2019

De ce să nu folosești rețelele WiFi publice gratuite și ce riști dacă o faci

Într-o lume cu abonamente la cu trafic de internet nelimitat, nu mai ai nevoie neapărat…

December 20, 2019

Atacuri de phishing şi malware, apărute în contextul celui mai nou film din seria ”Star Wars”

Cel mai recent film care continuă seria ”Star Wars” a atras atenţia atacatorilor chiar înainte…

December 20, 2019

Cercetați de polițiști pentru furturi din genți și buzunare

Polițiștii ieșeni au identificat trei bărbați și o tânără, bănuiți de furturi din genți și…

December 20, 2019