HomeStiriBusiness & TehnologieSuprema va lansa scanerul pentru amprentă BioMini Slim 2
suprema-va-lansa-scanerul-pentru-amprenta-biomini-slim-2

Suprema va lansa scanerul pentru amprentă BioMini Slim 2

suprema-va-lansa-scanerul-pentru-amprenta-biomini-slim-2Scanerul pentru amprentă BioMini Slim 2 de la Suprema va avea cel mai mic senzor optic de înaltă definiție.

Suprema, lider global în furnizarea de soluții biometrice și de identificare a anunțat pe 16 noiembrie că va dezvălui BioMini Slim 2, cel mai subțire scaner de autentificare a amprentei din lume la TRUSTECH 2016. Evenimentul va avea loc pe 29 noiembrie, scrie securityinfowatch.com.

Împreună cu cel mai subțire (16 milimetri) senzor optic de înaltă definiție, noul BioMini Slim 2 folosește tehnologia Multi-dynamic Range(MDR) de la Suprema, PIV/FIPS 201/Mobile ID FAP20 conformarea FBI și suportă dispozitive Android.

Dispozitivul se alătură altor scanere BioMini anunțate recent de Suprema, inclusiv BioMini Combo care este compatibil cu Android și care a fost anunțat mai devreme luna aceasta. Un alt scaner este BioMini Slim S care poate folosi o rețea Wi-Fi și a fost anunțat luna trecută. La fel ca aceste dispozitive BioMini Slim 2  folosește tehnologia de detecție a vieții de la Suprema și poate citi amprentele și când se află în bătaia razelor de soare, scrie findbiometrics.com.

Expoziția TRUSTECH 2016 se va desfășura în perioada 29 noiembrie – 2 decembrie.

Share With: