HomeStiriBusiness & TehnologieSupravegherea video poate ajuta deținătorii de afaceri mici să reducă pierderile și grijile
supravegherea-video-poate-ajuta-detinatorii-de-afaceri-mici-sa-reduca-pierderile-si-grijile

Supravegherea video poate ajuta deținătorii de afaceri mici să reducă pierderile și grijile

supravegherea-video-poate-ajuta-detinatorii-de-afaceri-mici-sa-reduca-pierderile-si-grijileCei care dețin mici afaceri sunt cei care muncesc cel mai mult pentru ca afacerea lor să aibă cât mai mult succes și de multe ori sunt îngrijorați cu privire la pierderile pe care le-ar putea suferi când pleacă în vacanță.

Principala îngrijorare a deținătorilor de companii mici este pierderea care poate fi cauzată de furturi, risipă, vandalism sau alte cauze. În funcție de pierderile înregistrate, acestea pot avea un impact devastator asupra unei companii mici, scrie sourcesecurity.com.

Supravegherea video îi poate ajuta pe cei care dețin companii mici să reducă pierderile și îngrijorările cu privire la faptul că nu se află acolo. Dar mulți antrepenori cred că supravegherea video este foarte costisitoare și imposibil de obținut. Dar există și soluții de înaltă calitate care nu sunt foarte costisitoare și sunt ușor de instalat și folosit, majoritate oferind posibilitatea de  accesa imaginile video direct de pe un dispozitiv mobil. Astfel deținătorii de afaceri mici pot profita de tehnologie pentru a lucra mai inteligent, nu din greu.

Un sistem de supraveghere video de înaltă calitate permite identificarea celor petrecute în cazul oricărei pierderi sau poate oferi dovezi în cazul unor acuzații false.

Spre exemplu, dacă un client susține că i s-a dat restul greșit, se poate verifica pecameră ce a făcut casierul sau casiera, în loc să se facă un inventar al sumei de bani.

Din punct de vedere al securității cibernetice, firmware-ul camerelelor de supraveghere trebuie actualizate pentru a le proteja de accesul neautorizat. Actualizările firmware ale acestor dispozitive tind să fie ceva lăsat la urmă de deținătorii de afaceri mici. În zilele noastre, avantajul este că sistemele de supraveghere video avansate permit ca actualizările să fie instalate ușor sau se actualizează automat.

Important este ca deținătorii de afaceri mici să știe că au nevoie de o cameră de securitate potrivită pentru mediul lor de lucru pentru ca beneficiile obținute de pe urma sistemului de supraveghere video să fie pe măsura așteptărilor. Spre exemplu, o cameră video folosită pentru monitorizarea tranzacțiilor trebuie să aibă o rezoluție adevată pentru identificare bancnotelor.

În plus, sistemele de supraveghere pot preveni furturile din companiile mici. Un sistem de supraveghere video poate reuce șansele ca hoți să încerce să fure ceva, deoarece vor observa camerele de securitate și asta este suficient pentru a-i opri. Un marcaj care îi face pe oameni să conțientizeze că afacerea este protejată de camere de securitate poate ajuta și el, conform tctechsystems.com.

Anagajații care sunt noi, nu sunt de încredere, sau ar putea fi  temptați să fure pot fi descurajați dacă știu că sunt înregistrați. Supravegherea video îi îi poate face și să fie mai eficienți și mai puțin înclinați să lucreze mai puțin.

 

 

 

Share With: