[simple_tooltip content='SPAccess'] [/simple_tooltip] [simple_tooltip content='SPAccess'] [/simple_tooltip] [simple_tooltip content='SPAccess'] [/simple_tooltip]
Business & Tehnologie

Summit-ul dedicat tehnologiei Z-Wave

Z-Wave Alliance, o organizație globală dedicată susținerii și răspândirii standardului IoT Z-Wave, a organizat evenimentul Z-Wave Fall Summit, în luna septembrie.

În septembrie 2018, Z-Wave Alliance, o organizație globală dedicată susținerii și răspândirii standardului IoT Z-Wave, a organizat evenimentul Z-Wave Fall Summit, în Philadelphia. De două ori pe an, consorțiul care are peste 700 de membrii organizează o reuniune în Statele Unite și în Europa, unde participanții ascultă și participă la discuții, diferite panel-uri și ateliere organizate de liderii din industria smart home și IoT, scrie castercomm.com.

Anul acesta au fost create ateliere pentru membrii și partenerii Z-Wave Alliance care au participat la eveniment. A existat și o trecere în revistă a trendurilor de piață care au dezbătut teme precum casa inteligentă, inteligența artificială și sectorul de asigurări.

Acum câteva săptămâni, reprezentanți ai peste 75 de firme smart home s-au adunat în aceiași încăpere în cadrul acestui eveniment. Katelyn Mason de la Google a discutat despre viziunea companiei sale asupra casei inteligente a viitorului. Fiecare participant a venit pentru a determina împreună viitorul standardului Z-Wave și rolul său pe piață, scrie securityinfowatch.com.

Z-Wave continuă să aibă unul dintre cele mai mari ecosisteme IoT de pe piață în momentul actual cu peste 2.400 de dispozitive certificate și cu peste 700 de companii care fac parte din organizație.

Evenimentul s-a împărțit în două mari subiecte de discuție: business/marketing și tehnic, destinate unui public diferit. Fiecare sesiune s-a axat pe subiecte diferite, inclusiv trenduri smart home, strategii de marketing și tehnologia smart home în curs de evoluție.

Share
Publicat de
Cristina

Stiri Recente

Conferința de Analiză de Risc – Ediția a V a

Ediția a V-a a Conferinței de analiză de risc va avea loc pe data de…

March 5, 2020

The Power of Video 2020

Roadshow-ul Power of Video, organizat de Milestone Systems, va demonstra diferite moduri în care conținutul…

March 5, 2020

Reținuți pentru complicitate la furt și tâlhărie

La data de 18 decembrie., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Roman au…

December 20, 2019

De ce să nu folosești rețelele WiFi publice gratuite și ce riști dacă o faci

Într-o lume cu abonamente la cu trafic de internet nelimitat, nu mai ai nevoie neapărat…

December 20, 2019

Atacuri de phishing şi malware, apărute în contextul celui mai nou film din seria ”Star Wars”

Cel mai recent film care continuă seria ”Star Wars” a atras atenţia atacatorilor chiar înainte…

December 20, 2019

Cercetați de polițiști pentru furturi din genți și buzunare

Polițiștii ieșeni au identificat trei bărbați și o tânără, bănuiți de furturi din genți și…

December 20, 2019