HomeStiriBusiness & TehnologieSony și Bosch vor colabora pentru combinarea afacerii de supraveghere video
sony-si-bosch-vor-colabora-pentru-combinarea-afacerii-de-supraveghere-video

Sony și Bosch vor colabora pentru combinarea afacerii de supraveghere video

sony-si-bosch-vor-colabora-pentru-combinarea-afacerii-de-supraveghere-videoBosch Security Systems și Sony au anunțat marți că au format un paterneriat care va duce la colaborarea dintre cele două departamente de supraveghere video ale celor două companii.

Colaborarea dintre Sony și Bosch nu va avea ca rezultat doar combinarea tehnologiilor, Bosch va prelua vânzarea și promovarea produselor brandului Sony pe toate piețele cu excepția Japoniei, scrie securityinfowatch.com.

Reprezentanții companiei s-au oprit din a numi întelegerea o „combinare” a operațiilor video în ciuda unei aprobări a parteneriatului de către autoritățile antitrust. „Din perspectiva tehnologiei, companiile vor lucra împreună dar Sony va continua să producă produse Sony,” spune purtătorul de cuvânt al Bosch, Anne Insero. „Anagajații departamentelor de vânzări și marketing se vor transfera de la Sony la Bosch, în felul acesta Bosch va vinde brandurile Sony.”

„Acest parteneriat va revoluționa industria video de securitate de când combină expertiza și puterea tehnologică unică a două companii de top din domeniul aplicațiilor video de securitate,” a declarat Toru Katsumoto, Deputy President of Imaging Products and Solutions, Sector President of Professional Products Group, Sony.

Parteneriatul va funcționa de la începutul lui 2017, cele două companii țintesc o combinare a expertizelor tehnologice pentru a stabili noi standarde pentru imagini video de mare rezoluție și care folosesc puțină lumină, scrie installation-international.com.

În cadrul domeniului parteneriatului, Sony va aduce expertiza sa în calitatea imaginilor și a performanței, iar Bosch va adăuga analiză video robustă pentru interpretarea informațiilor, precum și tehnologii pentru obținerea unei rate foarte eficiente de transfer și un minimum de cerințe de stocare.

 

 

 

Share With: