HomeStiriBusiness & TehnologieSoluţiile Milestone Systems, prezentate integratorilor din România
solutiile-milestone-systems-prezentate-integratorilor-din-romania

Soluţiile Milestone Systems, prezentate integratorilor din România

solutiile-milestone-systems-prezentate-integratorilor-din-romaniaMilestone Systems, lider global în dezvoltarea de sisteme de video management (VMS) şi soluţii de supraveghere, a participat în perioada 26-28 martie la SIEL INVEST Open Days, un eveniment dedicat industriei de securitate din România.

Pe parcursul celor trei zile conferința a marcat aniversarea a 25 de ani de activitate pe piața din România a companiei SIEL INVEST. În ultima zi a evenimentului, subiectul a fost supravegherea video și platforme de integrare a unui număr mare de camere și alte echipamente hardware. În cadrul prezentării, Milestone Systems a introdus cea mai nouă versiune a aplicației VMS XProtect și lansarea programului System Builder Program care permite comunității Milestone să livreze hardware pentru software-ul XProtect.

Milestone XProtect este una dintre tehnologiile de top VMS prezentată de Milestone Systems, liderul global în sistemele de video management de rețea. Simplu de utilizat, cu un număr estins de camera conectate, ultima versiune de Milestone XProtect VMS este un software care a obținut multiple premii, care ajută lumea să trăiască în siguranță, protejează bunurile și crește eficiența în afaceri.

Cu această ocazie, reprezentanţii Milestone au lansat şi invitaţia deschisă tuturor celor prezenţi, aceea de a participa la Milestone Integration Day, pe 17 aprilie, în Bucureşti, un eveniment în care integratorii vor putea afla mai multe detalii despre care sunt cele mai importante caracteristici şi specificaţii ale celui mai premiat software VMS din lume şi ce oportunităţi pot fi accesate cu ajutorul lui.

Invităm pe toţi integratorii de soluţii de securitate să participe la evenimentul Milestone Integration Day. Ne dorim ca prin intermediul acestei ocazii să redefinim împreună viitorul acestei industrii”, a declarat Marina Tacheva, Inside Sales Coordinator Milestone Systems.

Accelerarea comunităţii

Suplimentar funcţionalităţilor oferite de XProtect, printre subiectele ce urmează a fi pe ordinea de zi în cadrul evenimentului din 17 aprilie se numără şi facilitățile oferite de Milestone canalului său de parteneri, respectiv dispozitivele hardware suportate de către platforma software. Pentru mai multe detalii şi pentru a vă înregistra la eveniment, vă invităm să accesaţi acest link.

 

 

 

Share With: