HomeStiriBusiness & TehnologieSoluțiile Hikvision și Eagle Eye Networks vor fi integrate pentru o mai bună securitate
solutiile-hikvision-si-eagle-eye-networks-vor-fi-integrate-pentru-o-mai-buna-securitate

Soluțiile Hikvision și Eagle Eye Networks vor fi integrate pentru o mai bună securitate

solutiile-hikvision-si-eagle-eye-networks-vor-fi-integrate-pentru-o-mai-buna-securitateHikvision și Eagle Eye Networks au anunțat un parteneriat pentru a oferi clienților o soluție de supraveghere video armonioasă și cu securitate cibernetică în cloud.

Hikvision, furnizor în America de Nord, de soluții și produse inovative și premiate de supraveghere video și Eagle Eye Networks, furnizor de supraveghere video în cloud au anunțat un parteneriat care va oferi sisteme de securitate care folosesc cloud-ul și măsuri de securitate cibernetică suplimentare, conform sourcesecurity.com.

Hikvision și Eagle Eye exind o relație de afaceri prin intermediul acestui parteneriat în domeniul tehnologiei. Va permite o mai mare integrare în două direcții între produsele Hikvision și platforma special construită în cloud a Eagle Eye în urma căreia vor beneficia direct integratorii de sisteme. beneficiile includ ușurința instalării și suport tehnic mai extins. Integratorii și utilizatorii finali vor beneficia de costuri de suprafață mai reduse, flexibilitate, scalabilitate, administrare de la distanță securizată cibernetic și stocare flexibilă (cloud și server local).

„Suntem încântați să lucrăm cu un partener atât de clar axat pe securitatea cibernetică și ușurința de folosire pentru partenerii de integrare,” a spus Jeffrey He, președinte al Hikvision SUA. „Cloud Security Camera VMS de la Eagle Eye oferă afacerilor o soluție de cloud cu adevărat protejată cibernetic cu mai multe nivele de criptare și funcții de securitate avansate.”

Funcțiile de securitate includ Camera Cyber Lockdown care a fost anunțată recent de Eagle Eye. Camera Cyber Lockdown blochează comunicarea camerei pe internet, atacurile cibernetice și previne comunicarea virușilor.

Camera Cyber Lockdown crește cu mult securitatea sistemelor de supraveghere, reduce riscurile și serviciile de mentenanță, conform companiei, scrie securitysales.com.

Sistemul VMS al Eagle Eye duncționează cu sute de producători de camere video, dar parteneriatul cu Hikvision este valoros pentru clienții care nu au resurse IT. Tehnologiile celor două companii sunt potrivite pentru firmele care au mai multe locații cu puține camere în fiecare loc (de exemplu: retail, banci, restaurante cu servire rapidă).

Hikvision și Eagle Eye vor participa anul acesta la expoziția de securitate ISC West.

 

 

 

Share With: