[simple_tooltip content='SPAccess'] [/simple_tooltip] [simple_tooltip content='SPAccess'] [/simple_tooltip] [simple_tooltip content='SPAccess'] [/simple_tooltip]
Categories: Business & Tehnologie

Software pentru control acces, lansat de ISONAS

ISONAS, un producător de soluții de control acces Pure IP, a anunțat lansarea software-ului EasyWeb2015, prin care se pot administra datele de autentificare.

ISONAS EasyWeb 2015 este un software pe bază de browser care permite utillizatorilor să administrezedatele de autentificare și să monitorizeze punctele de acces de pe glob, în timp real. Proprietarii de afaceri pot administra întregul sistem de control acces de oriunde și oricând, prin simplitate oferită de dispozitivele mobile. Design-ul asigură faptul că interfața pentru utilizatori este consistentă, indiferent dacă software-ul este folosit pe computer, dispozitiv mobil sau tabletă, informează compania într-un comunicat de presă.

Beneficiile oferite de software sunt reprezentate de faptul că poate fi implementat în sistem și că poate fi accesat de pe un PC, dispozitiv mobil sau tabletă, având o interfață simplă. De asemenea, poate fi folosit de mai mulți utilizatori simultan pentru a administra și controla sistemul de control acces de la locul de muncă sau din altă parte.

Indiferent dacă utilizatorii se află la distanțe foarte mari sau mici față de sistem, acestea pot fi controlate. Printre noile caracteristici ale software-ului sunt incluse raportarea istoricului, care creează o platformă simplă pentru toți utilizatorii. Ei pot beneficia și de software-ul ISONAS DB Crystal Matrix, construit pe platforma Microsoft SQL.

,,Suntem foarte încântați să lansăm EasyWeb. Internet of Things modelează cerințele pentru toate piețele. Asta înseamnă că experiența utilizatorului este tot ce contează. Dezvoltarea software-ului EasyWeb 2015 a constat în consultarea clienților și a utilizatorilor. Noua interfață pune 80% din interacțiunea de control acces pe care utilizatorii o au într-o platformă simplă, care poate fi folosită. Aceasta îi ghidează pas cu pas prin procesul de adăugare a unei noi insigne sau a unei noi persoane în sistem, eliminând astfel șansele de eroare”,  a spus Rob Mossman, director ISONAS.

 

 

 

Share
Publicat de
admin2

Stiri Recente

Conferința de Analiză de Risc – Ediția a V a

Ediția a V-a a Conferinței de analiză de risc va avea loc pe data de…

March 5, 2020

The Power of Video 2020

Roadshow-ul Power of Video, organizat de Milestone Systems, va demonstra diferite moduri în care conținutul…

March 5, 2020

Reținuți pentru complicitate la furt și tâlhărie

La data de 18 decembrie., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Roman au…

December 20, 2019

De ce să nu folosești rețelele WiFi publice gratuite și ce riști dacă o faci

Într-o lume cu abonamente la cu trafic de internet nelimitat, nu mai ai nevoie neapărat…

December 20, 2019

Atacuri de phishing şi malware, apărute în contextul celui mai nou film din seria ”Star Wars”

Cel mai recent film care continuă seria ”Star Wars” a atras atenţia atacatorilor chiar înainte…

December 20, 2019

Cercetați de polițiști pentru furturi din genți și buzunare

Polițiștii ieșeni au identificat trei bărbați și o tânără, bănuiți de furturi din genți și…

December 20, 2019