HomeStiriBusiness & TehnologieSmartphone folosit pentru creșterea gradului de eficiență al agenților de securitate
smartphone-folosit-pentru-cresterea-eficientei-agentilor-de-securitate

Smartphone folosit pentru creșterea gradului de eficiență al agenților de securitate

smartphone-folosit-pentru-cresterea-eficientei-agentilor-de-securitateFirma de securitate Securitas folosește smartphone-urile produse de Zebra Technologies pentru a îmbunătăți productivitatea agenților de securitate.

Adoptarea de dispozitive mobile foarte performante nu este limitată la sectorul public. Firma de securitate Securitas a început să implementeze computere mobile pentru personalul de securitate susținând că îi face mai productivi și să patruleze mai eficient, scrie techradar.com.

TC75 al Zebra Technologies este folosit  de 23 de sucursale al securitas din Olanda, iar de la implementarea lor, timpul de răspuns în cazul unei alarme s-a îmbunătățit cu 10%.

TC75 este un computer mobil robust, cu un scaneri integrat. Folosit împreună cu software specializat, agenții de securitate pot anunța schimbarea de tură, pot verifica instrucțiunile și își pot optimiza rutele de patrulare. Șefii agenților de securitate pot cunoaște mai bine unde se află aceștia, iar Securitas poate oferi rapoarte maid etaliate cu privire la incidente, împreună cu imagini și comentarii. În cazul declanșării unei alarme, centrul de monitorizare trimite un SMS patrulelor care pot ajunge la locul incidentului, în funcție de locația acestora, scrie proviralmedia.com.

Telefoanele inteligente robuste sunt preferate de multe industrii care activează în medii dure, precum în construcții, logistică și armată. Ceea ce este apreciiat la aceste Smartphone sunt rezistența la condiții de mediu cu mult praf și apă, protecțiile antișoc și funcții de securitate.

Zebra Technologies Corporation este un furnizor de computere mobile robuste, scanere și imprimante de coduri de bare, scrie sourcesecurity.com.

În octombrie 2017, compania a anunțat lansarea dispozitivului mobil TC20 care seamănă cu TC75, dar este destinat folosirii la interior de către companii mici și mijlocii ce activează în sectoare ca retail și sectorul hotelier.

 

 

 

Share With: