[simple_tooltip content='SPAccess'] [/simple_tooltip] [simple_tooltip content='SPAccess'] [/simple_tooltip] [simple_tooltip content='SPAccess'] [/simple_tooltip]
Business & Tehnologie

Situația pieței de alarme la intruziune din Statele Unite

Tehnologia 5G ar putea fi cea care să ofere cea mai bună tehnologie de comunicare pentru industria de securitate și în speciale pentru sistemele de alarmare în Statele Unite.

Oprirea rețelei 2G în 2017 în Statele unite a afectat în valuri piața de alarme la intruziune, cel mai mult afectând vânzările de panouri de control și module de comunicații. Multe sisteme tradiționale foloseau public switched telephone networks (PSTN) 2G ca alarme, iar asta a determinat îmbunătățirea modulelor de alarmare, scrie businessworld.in.

Rezultatul a fost în reducerea veniturilor acestei piețe. Conform unei cercetări recente a IHS Markit a pieței mondiale de alarme de intruziune, furnizare de panouri de control în Statele Unite va avea parte de un declin mediu anual de 4,9% în perioada 2017 – 2022.

Progresul tehnologiilor de telecomunicații face ca sistemele de alarmare a intruziunilor să fie mai versatile, prin creșterea vitezei și stabilității comunicațiilor între senzori, panouri de control și centrele care primesc alarmele. cu toate acestea, rata de adopție a celor mai noi tehnologii de comunicații în industria de alarmare a intruziunilor a fost cam mică.

DEși tehnologia 4G este disponibilă din 2009, aceasta nu era folosită frecvent cu sistemele de alarmare a intruziunilor până de curând. Pachetele de date trimise de sistemele tradiționale de detecție a intruziunilor sunt mici, necesitând puțină lățime de bandă pentru transmiterea lor, dar pe măsură ce mai multe dispozitive sunt adăugate împreună cu sistemele de detecție a intruziunilor, în special camerele video, cerințele pentru rețea cresc.

Tehnologia 5G promite să transmită informațiile mai repede, iar conexiunea să fie mai stabilă față de rețele 4G, conform securityinfowatch.com.

Anna Sliwon, analist al IHS Markit, spune că într-o lume a dispozitivelor IoT rezidențiale și comerciale, dispozitivele echipate cu cipuri care pot folosi tehnologia 5G oferă o durată de viață mai mare pentru baterii și un consum mai mic al energiei electrice în cadrul sistemelor cu fir. Asta este esențial pentru reducerea costurilor totale de mentenanță al sistemelor, creșterea duratei de viață a acestora și garantării stabilității semnalului care sunt mult superioare tehnologiei deja existente.

Sliwon a mai spus că tehnologia 5G ar putea însoți tehnologiile cloud grăbind transmisia între sisteme și îmbunătățind în același timp stabilitatea conexiunii.

Conform IHS, tehnologia 5G ar putea oferi cea mai bună tehnologie de comunicare pentru industria de securitate. Cu toate acestea, unele țări cer două canale de comunicare pentru ca să fie sigure că sistemele pot trimite alertele. În alte sisteme, comunicațiile IP au îndeplinit deja cerințele pentru a fi o alternativă la tehnologiile de telecomunicații. Dacă 5G este necesară pentru a sistemele de alarmare moderne și viitoare să funcționeze la capacitate maximă este criteriul pentru folosirea acestei tehnologii, conform lui Sliwon.

Share
Publicat de
Cristina

Stiri Recente

Conferința de Analiză de Risc – Ediția a V a

Ediția a V-a a Conferinței de analiză de risc va avea loc pe data de…

March 5, 2020

The Power of Video 2020

Roadshow-ul Power of Video, organizat de Milestone Systems, va demonstra diferite moduri în care conținutul…

March 5, 2020

Reținuți pentru complicitate la furt și tâlhărie

La data de 18 decembrie., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Roman au…

December 20, 2019

De ce să nu folosești rețelele WiFi publice gratuite și ce riști dacă o faci

Într-o lume cu abonamente la cu trafic de internet nelimitat, nu mai ai nevoie neapărat…

December 20, 2019

Atacuri de phishing şi malware, apărute în contextul celui mai nou film din seria ”Star Wars”

Cel mai recent film care continuă seria ”Star Wars” a atras atenţia atacatorilor chiar înainte…

December 20, 2019

Cercetați de polițiști pentru furturi din genți și buzunare

Polițiștii ieșeni au identificat trei bărbați și o tânără, bănuiți de furturi din genți și…

December 20, 2019