[simple_tooltip content='SPAccess'] [/simple_tooltip] [simple_tooltip content='SPAccess'] [/simple_tooltip] [simple_tooltip content='SPAccess'] [/simple_tooltip]
Business & Tehnologie

Sistemul de securitate pentru acasă al SimpliSafe se lansează în Marea Britanie

Sistemul de securitate pentru acasă de tipul Do-It-Yourself de la SimpliSafe se lansează pe piața din Marea Britanie.

Sistemul de securitate pentru acasă al celor de la SimpliSafe este considerat un produs de top și a fost lansat pe 2 aprilie în Marea Britanie, fiind prima lansarea din afara Statelor Unite, conform cnet.com.

SimpliSafe, o companie americană din Boston, SUA, care s-a înființat acum zece ani, oferă o varietate de kit-uri de securitate pentru acasă personalizabile. Fiecare kit folosește senzori fără fir care pot fi montați în casă pentru a monitoriza mișcarea, deschiderea ușilor sau spargerea unui geam, împreună cu accesorii opționale precum încuietori inteligente, sonerii video și camere conectate la o rețea cloud. Odată instalat, sistemul se armează și se dezarmează cu ajutorul unei tastaturi numerice, a unui breloc, a unei aplicații sau prin folosirea comenzilor vocale împreună cu Alexa sau Google Assistant.

Pe lângă prețul de achiziție al kit-ului, sistemul nu necesită contacte pentru o monitorizare video profesionistă 24/7, care pornește de la 13 lire sterline pe lună. Abonamentul lunar de 20 de dolari include aplicație și control prin intermediul vocii, alerte text, stocare în cloud și e-mail-uri de verificare a alarmelor.

Kit-ul care conține cele mai multe dispozitive include brelocuri suplimentare, senzori, o sirenă de 105dB și un buton de panică. Deși componenta hardware funcționează și fără abonament, acesta vine cu funcții suplimentare care includ până și apeluri către poliție în cazul detecției unui intrus. Primele trei luni de abonament sunt gratuite pentru cei care își fac un abonament sau achiziționează hardware SimpliSafe, conform theverge.com.

Cel mai mare dezavantaj descoperit de The Verge este reprezentat de funcțiile de control ale aplicației web și a celei mobile nu sunt foarte avansate, nu se integrează cu multe alte produse smart home precum alte sisteme de securitate rivale.

SimpliSafe nu este singura companie furnizoare de sisteme de securitate pentru acasă care s-a extins pe piața din Marea Britanie. ADT și Verisure au deja milioane de clienți în această țară. Alte companii care se găsesc și pe piața din Marea Britanie sunt Yale, SmartThings și Hive – deși niciuna nu oferă o opțiune de monitorizare profesională, conform cnn.com.

În plus, pe piața din Marea Britanie nu sunt la fel de mulți producători precum pe cea din America. Spre exemplu, sistemul de securitate pentru acasă Nest Secure nu este disponibil în Marea Britanie.

În mai 2018, SimpliSafe anunța disponibilitatea comenzilor vocale prin intermediul asistentului de voce Alexa. SimpliSafe a permis utilizatorilor să își armeze sistemul sau să verifice starea acestuia folosind comenzi vocale încă de pe 3 mai 2018, scrie securityportal.ro.

Pentru a porni această funcție este necesară activarea Alexa și conectarea asistentului de voce la contul SimpliSafe. După aceea, utilizatorul poate efectua cele două operațiuni cu ajutorul comenzilor vocale, din casă sau de la distanță. De asemenea, cei care folosesc August Smart Lock împreună cu SimpliSafe vor închide ușa automat odată cu armarea sistemului.

Stiri Recente

Conferința de Analiză de Risc – Ediția a V a

Ediția a V-a a Conferinței de analiză de risc va avea loc pe data de…

March 5, 2020

The Power of Video 2020

Roadshow-ul Power of Video, organizat de Milestone Systems, va demonstra diferite moduri în care conținutul…

March 5, 2020

Reținuți pentru complicitate la furt și tâlhărie

La data de 18 decembrie., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Roman au…

December 20, 2019

De ce să nu folosești rețelele WiFi publice gratuite și ce riști dacă o faci

Într-o lume cu abonamente la cu trafic de internet nelimitat, nu mai ai nevoie neapărat…

December 20, 2019

Atacuri de phishing şi malware, apărute în contextul celui mai nou film din seria ”Star Wars”

Cel mai recent film care continuă seria ”Star Wars” a atras atenţia atacatorilor chiar înainte…

December 20, 2019

Cercetați de polițiști pentru furturi din genți și buzunare

Polițiștii ieșeni au identificat trei bărbați și o tânără, bănuiți de furturi din genți și…

December 20, 2019