HomeStiriBusiness & TehnologieSistemul de administrare al securității Pro-Watch de la Honeywell
sistemul-de-administrare-al-securitatii-pro-watch-de-la-honeywell

Sistemul de administrare al securității Pro-Watch de la Honeywell

sistemul-de-administrare-al-securitatii-pro-watch-de-la-honeywellHoneywell a emis o nouă actualizare pentru sistemul de administrare al securității Pro-Watch care este optimizată pentru un control de pe smartphone.

Honeywell a anunțat o nouă versiune a sistemului Pro-Watch de administrare a securității care ajută integratorii să creeze mult mai ușor clădiri conectate pentru companii. Soluția a fost actualizată pentru a include soluții personalizate pentru clădiri foarte conectate împreună cu un portal pentru aeroporturi destinat scăderii costului administrării furnizorilor de pe aeroport, conform securitysales.com.

Pro-Watch 4.3 combină control acces-ul, supravegherea video, detecția intruziunilor și alte funcții importante pentru afaceri într-un singur sistem de management.

Honeywell spune că sistemul are o interfață (API) care permite integrări deschise, oferind integratorilor o oportunitea de a crește afacerea prin includerea unui nou set de potențiali clienți.

Acestea includ soluții terțe ca sisteme de management video, doluții de administrare a informațiilor de securitate fizică, administrarea vizitatorilor, cititoare biometrice și sisteme de administrare ce folosesc chei.

Soluția este compatibilă și cu multe sisteme învechite, ceea ce permite utilizatorului final să profite de investițiile în hardware încă permițând crearea de clădiri conectate. Pro-Watch 4.3 funcționează fără prbleme cu alte soluții Honeywell ca MAXPRO, VMS și VISTA, scrie securityinfowatch.com.

Noua platformă este optimizată și pentru control de pe mobil, permițând personalului de securitate să administreze drepturi de acces care depind de timp din orice locație. Prin noua aplicație mobilă, administratorii clădirilor pot controla dispozitive hardware, verifica documetele de acces și pot activa sau dezactiva cardurile de acces direct de pe dispozitivul mobil. Suportul clienți pe dispozitivele iOS este deja disponibil, iar pentru cele cu Android este în curs de apariție.

 

 

 

Share With: