Asistența medicală este un sector care poate câștiga de pe urma tehnologiilor IoT. În spitale situația poate evolua de la calm și eficiență la haos și aglomerare în doar câteva minute, se bazează pe echipamente de monitorizare de la distanță pentru a supraveghea starea pacienților când personalul medical nu poate fi lângă ei. Un birou al unei asistente primește actualizări cu privire la bătăile inimii și alte semne vitale despre care sunt generate alerte imediat ce apare o problemă, dar sunt cu adevărat folositoare doar cand aststenta poate fi lângă pacient, scrie readwrite.com.
Steve Birkmeier, VP of Sales and Business Development, Arteco, spune că există o extindere a centrelor de asistență medicală și că acestea sunt expuse diverselor riscuri, ceea ce duce la nevoia unei soluții de securitate care se poate adapta în funcție de forma și mărimea centrelor de asistență medicală, scrie sourcesecurity.com.
Dave Ella, Vice President of Product Marketing, AMAG spune că de multe ori nu se profită de toate funcțiile unui sistem de supraveghere video. Ea susține că acesta trebui să fie integrat cu sistemul de control al accesului.
De multe ori, în implementarea soluțiilor de securitate se dorește o returnare a investiției. Asigurarea unei returnări a investiției este mereu înșelătoare pentru actualizarea sistemelor de securitate ale spitalelor.
Ediția a V-a a Conferinței de analiză de risc va avea loc pe data de…
Roadshow-ul Power of Video, organizat de Milestone Systems, va demonstra diferite moduri în care conținutul…
La data de 18 decembrie., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Roman au…
Într-o lume cu abonamente la cu trafic de internet nelimitat, nu mai ai nevoie neapărat…
Cel mai recent film care continuă seria ”Star Wars” a atras atenţia atacatorilor chiar înainte…
Polițiștii ieșeni au identificat trei bărbați și o tânără, bănuiți de furturi din genți și…