HomeStiriBusiness & TehnologieSistem de supraveghere video pentru paza unei comune din Suceava
sistem-de-supraveghere-video-pentru-paza-unei-comune-din-suceava

Sistem de supraveghere video pentru paza unei comune din Suceava

sistem-de-supraveghere-video-pentru-paza-unei-comune-din-suceavaLocalnicii dintr-o comună din Suceava sunt păziți cu ajutorul unui sistem de supraveghere video.

Primarul comunei Hănțești, Daniel Olariu, a găsit o metodă mai ieftină și mai eficientă de a-i păzi pe localnicii din comună. Nu a apelat la o firmă de pază și protecție, ci a achiziționat din bugetul local 16 camere de supraveghere pe care le verifică prin telefon, scrie suceavanews.ro.

„În primul rând eu am funcționat până anul acesta cu paznici obștești, plătiți de la oameni și erau cu contract de muncă și nu îi mai puteam plăti și atunci am luat decizia de a pune camere de luat vederi și nu am nevoie de niciun fel de pază. Dacă făceam cu o firmă autorizată pază plăteam mai mult, dar așa…”, a declarat primarul pentru SuceavaNews.

În comună au fost înregistrate mai multe spargeri, iar autorii încă nu au fost descoperiți de polițiști, scrie stiridinbucovina.ro.

Am în vedere, e primul pas, sunt doar 16 camere din care 7 sunt rotative. În funcție de fonduri, intenționez la cca. 25-30 camere de supraveghere,” mai spune Daniel Olariu.

Edilul spune că sistemul de supraveghere este necesar pentru a ajuta instituțiile din localitate și nu numai, în cazul producerii, dar și pentru preîntâmpinarea evenimentelor neplăcute.

 

 

 

Share With: