[simple_tooltip content='SPAccess'] [/simple_tooltip] [simple_tooltip content='SPAccess'] [/simple_tooltip] [simple_tooltip content='SPAccess'] [/simple_tooltip]
Business & Tehnologie

Senzorii de amprentei ai NEXT Biometrics, selectați pentru carduri smart

NEXT Biometrics, lider global în domeniul tehnologiei senzorilor de amprentă, a anunțat ieri că unul dintre senzorii de amprentă a fost selectat pentru trei noi proiecte pilot smart card.

NEXT Biometrics, lider global în domeniul tehnologiei senzorilor de amprentă, a anunțat ieri că senzorul de amprentă pentru zone mari a fost selectat pentru trei noi proiecte pilot smart card în cadrul cooperări sale cu Tactilis, din Singapore, scrie prnewswire.com.

O organizație globală a semnat o scrisoare de intenție pentru proiectele pilot cu Tactilis, partenerul NEXT, în scopul validării conceptelor de sistem biometric pe card în cadrul a trei aplicații diferite, toate putând avea un impact la nivel global. Proiectele necesită sisteme smart card care să ofere o performanță biometrică de nivel guvernamental, capacități de multifuncționare și o gestionare avansată a informațiilor utilizatorului și a datelor de identificare.

Toate cele tri proiecte pilot se vor desfășura în Asia și sunt planificate să înceapă în primul trimestru al lui 2019. Performanța cerută este similară cerințelor obligatorii pentru programul Aadhaar din India, scrie planetbiometrics.com.

Senzorii de amprentă pentru zone mari ai NEXT Biometrics sunt certificați, fiind testați riguros pentru a se asigura că oferă o securitate necompromisă și că respectă cerințele de folosire în viața reală în India.

NEXT nu a oferit mai multe detalii despre organizația, al cărui nume nu este menționat, care vrea să dezvolte aceste proiecte pilot, dar precizează că va oferi mai multe informații despre aceasta și cele trei proiecte pilot până la sfârșitul anului.

Stiri Recente

Conferința de Analiză de Risc – Ediția a V a

Ediția a V-a a Conferinței de analiză de risc va avea loc pe data de…

March 5, 2020

The Power of Video 2020

Roadshow-ul Power of Video, organizat de Milestone Systems, va demonstra diferite moduri în care conținutul…

March 5, 2020

Reținuți pentru complicitate la furt și tâlhărie

La data de 18 decembrie., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Roman au…

December 20, 2019

De ce să nu folosești rețelele WiFi publice gratuite și ce riști dacă o faci

Într-o lume cu abonamente la cu trafic de internet nelimitat, nu mai ai nevoie neapărat…

December 20, 2019

Atacuri de phishing şi malware, apărute în contextul celui mai nou film din seria ”Star Wars”

Cel mai recent film care continuă seria ”Star Wars” a atras atenţia atacatorilor chiar înainte…

December 20, 2019

Cercetați de polițiști pentru furturi din genți și buzunare

Polițiștii ieșeni au identificat trei bărbați și o tânără, bănuiți de furturi din genți și…

December 20, 2019