HomeStiriBusiness & TehnologieSecuritatea intrărilor în incinta clădirilor oferită de Boon Edam
securitatea-intrarilor-in-incinta-cladirilor-oferita-de-boon-edam

Securitatea intrărilor în incinta clădirilor oferită de Boon Edam

securitatea-intrarilor-in-incinta-cladirilor-oferita-de-boon-edamBoon Edam este un furnizor de intrări de securitate și uși rotative renumit la nivel mondial, iar compania continuă să ofere noi produse și să se extindă.

Boon Edam este un furnizor de intrări de securitate și uși rotative arhitecturale care a crescut mult ca afacere și oferte pentru clienți în ultimul timp. Extinderea Enterprise Customer Group, a unei noi game de integrări și adopția în creștere a tehnologiei ce previne incidentele în care cineva care nu are o cartelă de acces este cărat în spate sau intră după altă persoană, toate acestea au dus la situarea companiei în primele cele mai mari 50 de companii la nivel global, to realizat de revista Fortune, conform sourcesecurity.com.

Boon Edam a participat anul acesta și la ISC West 2018 unde a expus produse ușor de folosit, rapide și exacte care întegrează tehnologii biometrice ce permit autentificarea în mai mulți pași împreună cu revenirea intrării a două persoane o dată.

Deoarece ecunoașterea riscurilor și răspunderilor crește, apare nevoia utilizatorilor de a se concentra pe întărirea intrărilor și perimetrelor. Unele dintre riscuri includ atacurile armate, amenințările cibernetice, violența la locul de muncă, protestele și altele.

Alți factori care contribuie la dezvoltarea companiei includ posibilitatea intrărilor de securitate de a facilita verificarea identității împreună cu integrarea turnicheților din hol, folosirea liftului și sistemul de andministrare al vizitatorilor.

Boon Edam a fost sponsorul oficial al sectorului de turnicheți din cadrul ISC West în acest an. Compania a expus diferite soluții în cadrul standului. Printre acestea se numără un turnichet optic ce încorporează tehnologia amprentă fără atingere MorphoWave a IDEMIA, un portal de securitate configurat pentru a demonstra autentificarea în doi pași  cu ajutorul tehnologiei de scanare a irisului de la Iris ID și jumătate de portal ce folosește recunoașterea facială de la StoneLock. În plus, Boon Edam a instalat 34 de linii de turnicheți optici ce au fost folosiți pentru a permite accesul în cadrul evenimentului, scrie biometricupdate.com.

Compania are o istorie care datează din secolul 19. Un raport publicat anul trecut de IHS Markit a numit compania drept lider de piață în domeniul „echipamentelor de control acces pentru pietoni”, cu o cotă de piață de 27,7%, cu 1,8% mai mult față de acum doi ani. Această cotă de piață  este mai mult decât dublă față de cel mai apropiat competitor, scrie securityinfowatch.com.

 

 

 

Share With: