HomeStiriBusiness & TehnologieSecuritatea încuietorilor inteligente care folosesc smartphone-urile
securitatea-incuietorilor-inteligente-care-folosesc-smartphone-urile

Securitatea încuietorilor inteligente care folosesc smartphone-urile

securitatea-incuietorilor-inteligente-care-folosesc-smartphone-urileSe așteaptă ca piața de încuietori inteligente să ajungă la peste un miliard de dolari până în 2024.

Conform Transparency Market Research, piața de încuietori inteligente se va extinde repede în următorii ani, de la 226,7 milioane de dolari în 2016 la peste un miliard de dolari în 2024, cu o rată de creștere anuală compusă  estimată la 18,3%. Piața este alimentată de creșterea standardelor de viață și o conștientizare crescută referitoare la securitatea și siguranța accesului fizic. Regiunea Asia-Pacific devine rapid o piață importantă pentru industria încuietorilor inteligente, scrie nasdaq.com.

Gemalto, lider mondial în securitatea digitală, activează securitatea și conectivitatea de încredere pentru platforma de încuietori inteligente ale Dessmann. Noua soluție a producătorului global de încuietori inteligente și cutii de siguranță încorporează Machine Identification Module al Gemalto și Secure Elements, permițând utilizatotilor să închidă și să deschidă ușile cu smartphone-ul sau să creeeze chei digitale pentru mai multe încuietori.

Soluția oferă o securitate crescută în comparație cu încuietorile tradiționale. Aplicația mobilă poate fi folosită pentru a crea chei virtuale de rezervă sau temporare de la distanță și poate simplifica serviciile comune de găzduire. Spre exemplu poate urmări și monitoriza cine a deschis o ușă recent. Aplicația trimite și notificări instante în cazul în care o ușă este forțată și poate declanșa automat alarma încorporată a încuietorii, scrie globenewswire.com.

Securitatea se află în centrul oricărei tehnologiii inovative smart lock și rămâne importantă pentru noi. Căutăm constant tehnologii complementare care îmbunătățesc securitatea produselor și serviciilor noastre,” spune ZHU Zhiling, CEO al Dessmann.

 

 

 

Share With: