HomeStiriBusiness & TehnologieSecuritate și performanța Ocularis sunt amplificate
securitate-si-performanta-ocularis-sunt-amplificate

Securitate și performanța Ocularis sunt amplificate

securitate-si-performanta-ocularis-sunt-amplificateOnSSI prezintă în cadrul ISC West  2018 cea mai nouă tehnologie VMS ce permite un management video îmbunătățit și securitate pentru supravegherea video în rețea și sistemele de securitate.

VMS-ul Ocularis v5.5 setează noi standarde de referință în ceea ce privește performanța și controlul cu noi funcții automate care includ integrarea sistemului, fluxul de lucru operaționnal, sănătatea și securitatea sistemului, precumși îmbunătățiri în calitatea imaginii, folosirea lățimii de bandă și ale cerințelor de stocare, scrie security.world.

Ocularis fortifică securitatea sistemului cu noi cerințe de autentificare, reamintire de schimbare a parolelei și supot pentru TLS1.2. Securitatea este îmbunătățită și mai mult cu actualizări de securitate automate, care de îndată ce sunt activate, nu necesită un efort suplimentar din partea operatorului.

Un nou status referitor la sănătatea camerei este o nouă funcție a Ocularis Administrator ce permite operatorilor să vadă statusul tuturor camerele dintr-o singură privire, cuprinzând toate spațiile de stocare și branșele. În plus, Smart Camera Drivers sunt acum disponibile pentru soluțiile de securitate de la Dahua, Panasonic și TKH, eliminând nevoia de a aștepta pentru ca aceste drivere să fie emise pentru fiecare dintre aceste camere ale acestor producători.

Suportul pentru compresia H.265 oferă o calitate excepțională a imagini cu mai puține date și o reducere a folosirii lățimii de bandă și a cerințelor de stocare.

Ocularis este o platformă VMS deschisă. Permite utilizatorilor să înregistreze imagini video de pe camere analog și de pe camere IP de rețea și poate deveni o platformă de administrare a informației de securitate fizică (PSIM), permițând utilizatorilor să controleze unelte avansate și integrări îmbunătățite ca detectare inteligentă a mișcării, control acces, biometrie și analiza comportamentului, conform securityportal.ro.

Ocularis 5.5 este disponibil pe 8 noiembrie 2017. La lansarea sa s-a anunțat că va avea noi funcții de integrare și automatizare care să crească performanța și raportul calitate-preț. Toate aceste noi funcții au fost prezentate, dar și demonstrate la conferința ISC West 2018.

Funcțiile adiționale ale Ocularis v5.5 includ posibilitatea de a seta un bookmark Web care să permită un acces mai rapid la imagini video importante pentru a permite efectuarea de investigații mai eficient; folosirea funcției push-to-talk pentru suport audio dual folosind Ocularis Client și altele, conform securityinfowatch.com.

Ocularis oferă trei modele: Professional, creat pentru organizații care operează în mai multe locații folosind un număr de camere de la mi la mijlociu; Enterprise, construit pentru o gamă largă de organizații mijlocii și mari, specializate; și Ultimate, creat pentru organizațiile mari care au nevoi de funcții comandă și control extinse.

 

 

 

Share With: