HomeStiriBusiness & TehnologieRouterul Wi-Fi cu cel mai puternic procesor ce oferă viteză și securitate îmbunătățite
routerul-wi-fi-cu-cel-mai-puternic-procesor-ce-ofera-viteza-si-securitate-imbunatatite

Routerul Wi-Fi cu cel mai puternic procesor ce oferă viteză și securitate îmbunătățite

routerul-wi-fi-cu-cel-mai-puternic-procesor-ce-ofera-viteza-si-securitate-imbunatatiteTP-Link a lansat routerul Wi-Fi Tri-Band Archer C5400X, primul router cu cel mai puternic procesor ce oferă viteză și securitate îmbunătățite.

Prezentat în cadrul Mobile World Congress, TP-Link Archer C5400X promite conexiuni W-iFi la viteze optime şi fără întreruperi în orice scenariu de utilizare: conferinţe video în birou, jocuri video pe Internet în camera copilului, streaming 4K în sufragerie, scrie go4it.com.

Elementul central al routerului Archer C5400X este procesorul pe 28nm, capabil să ofere un nivel ridicat de performanţă şi consum de energie redus. Acesta coordonează fiecare proces pentru a reduce întârzierile în transmiterea semnalului, susţinând chiar mai multe dispozitive şi aplicaţii de mare viteză simultan.

Archer C5400X este dotat cu un cip dedicat pentru procesarea securităţii, gestionând separat criptarea şi decriptarea pachetelor VPN. Această unitate dedicată îmbunătăţeşte viteza de decriptare şi criptare, menţinând în acelaşi timp performanţa unităţii CPU principale. Utilizatorii pot astfel beneficia de serviciile de securitate de care au nevoie, fără să fie afectată performanţa reţelei.

Routerul Wi-Fi Tri-Band Archer C5400X este primul router cu procesor Broadcom quad-core de 1,8GHz pe 64 biți din lume. Archer C5400X este prezentat în cadrul Mobile World Congress, eveniment care se desfășoară între 27 februarie și 2 martie la Barcelona. TP-Link prezintă, de asemenea, cele mai inovatoare produse și soluții din categoriile smartphone, smart home și echipamente de rețea pentru consumatorii finali, scrie agora.ro.

Alături de tehnologia Wi-Fi robustă, Archer C5400X este dotat cu funcționalități unice pentru un router destinat segmentului rezidențial. Capacitatea de stocare internă de 16GB este ideală pentru un sistem de backup pentru cele mai importante fișiere, protejate prin intermediul firewall-ului rețelei. 8 porturi Gigabit furnizează până la 1000Mbps către camere IP, desktop-uri, console de jocuri și televizoare pentru divertisment avansat. Cu noua tehnologie Link Aggregation, utilizatorii pot conecta un NAS la două porturi Ethernet, creând o conexiune de 2Gbps pentru transferuri de date ultra-rapide.

 

 

 

Share With: