HomeStiriBusiness & TehnologieRouterul Symantec Norton Core: O nouă abordare a securității rețelei de acasă
routerul-symantec-norton-core-o-noua-abordare-a-securitatii-retelei-de-acasa

Routerul Symantec Norton Core: O nouă abordare a securității rețelei de acasă

routerul-symantec-norton-core-o-noua-abordare-a-securitatii-retelei-de-acasaRouterul Symantec Norton Core este o soluție doi în unu care include un router și o soluție de securitate a rețelei.

Prețul routerului include și un abonament de un an la software-ul Norton Core Security Plus care poate fi instalată fără limită pe dispozitive Windows, Apple și Android. Software-ul ajută la protejarea rețelei și a tuturor dispozitivelor IoT și oferă și funcția de control parental. După primul an, un abonament complet va costa 10 dolari pe lună, conform forbes.com.

Dacă abonamentul nu este reînnoit, routerul continuă să funcționeze normal, fiind un router de înaltă performanță cu funcții de securitate de bază ca actualizări firmware și criptarea datelor personale la nivelul routerului. funcțiile avansate și controlul parental nu vor mai funcționa fără abonamentul lunar la Norton Core Security Plus.

Core arată diferit de alte routere, având formă de poliedru.

Din punct de vedere hardware, routerul are un procesor de 1,7GHz cu două nuclee, 1GB memorie RAM, 4GB de spațiu de stocare, un port WAN, trei portui LAM, două prturi USB 3.0, suport pentru 802.11a/b/g/n/ac Wave 2 MU-MIMO și Bluetooth LE, scrie extremetech.com.

De asemenea, Norton oferă și o linie de asistență pentru clienți care îi va ajuta să îl seteze.

Luminile emisede router pot fi reglate. După setare, dacă becul emite o lumină albă totul este în regulă, dacă lumina emisă este portocalie, atunci are o problemă. Față de F-Secure Sense sau Amplifi, Norton Core nu are un display, așa ca nu poate afișa statusul LAN, scrie tomsguide.com.

Core are în interior un ventilator care face ca routerul să nu depășească o anumită temperatură. În plus, routerul ar putea fi montat pe perete în caz că este nevoie.

Aplicațiile pentru telefon și tabletă își arată cum să îmbunătățești scuritatea și cât de multe date au fost folosite și numărul de amenințări blocate. Aplicațiile au o secțiune și pentru ce este conectat și viteza rețelei și acces la rețeaua pentru invitați.

 

 

 

Share With: