RONIN, platforma de detecție a amenințărilor creează o poartă fizică care localizează în spațiu obiecte ca arme, cuțite, şrapnel sau USB care se află aspra oamenilor când trec. Alertele oferă o evaluare cu o clasificare a informației despre evenimentul detectat suprapus cu imagini video în timp real și transmise pe smartphone, tabletă și computer prin cloud. Sistemul este alimentat de combinarea tehnologiei dezvoltată de BDS care include senzori și algoritmi de procesare al semnalelor. RONIN suportă fuziunea dintre mai mulți senzori și clasificări de la tipurile de senzori precum cei seismici, acustici, RF, de ultrasunete, termale, RADAR, chimici, biometrici și alții, scrie securityinfowatch.com.
RONIN diferă semnificativ de detectoarele de metal tradiționale a căror tehnologie se bazează pe principiul de detectare sau nu a metalului. În schimb, RONIN este o platformă care oferă multiple dimensiuni de informații prin intermediul unui sistem de alertă inteligent bazat pe informații de evaluare a amenințării clar și sigur. Această informație de evaluare inteligentă a amenințării poate fi integrată complet cu securitatea unei locații sau a poliției pentru a-i informa automat în momentul în care amenințarea unei arme este detectată.
Folosirea RONIN poate fi nelimitată, incluzând puncte de contol al securității la aeroport și la porți pentru pietoni, securitatea maritimă, protecția perimetrului în școli, centrale nucleare, rezervoare de apă și clădiri comerciale și alte aplicații.
„Am construit RONIN pentru că am văzut cum dispozitive demodate pentru protecția perimetrului continuă să eșueze în a oferi ceea ce securitatea din zilele noastre cere, ceea ce forțează organizațiile să facă schimburi inacceptabile între securitate și eficiența operațională,” a declarat Stephanson.
Armata SUA folosește deja această tehnologie, iar Stephanson o pune la dispoziție pieței comerciale, scrie nola.com.
Armata SUA folosește RONIN în bazele sale pentru a detecta dispozitive explozibile și arme. A mai fost folosit și pentru securitatea unor evenimente ca de exemplu un show aerian. Tehnologia poate fi folosită și pentru a detectata dispozitive electronice, telefoane mobile sau aparate de înregistrat.
RONIN a fost testat și în cadrul unui meci de fotbal. Spectatorii au fost rugați să treacă prin doi stâlpi care i-au scanat pentru a descoperi obiecte ascunse, în timp ce personalul de securitate privea un monitor de pe un computer portabil. Când ceva este detectat de scanerul RONIN, arată pe monitor cu un cerc roșu locația obiectului.
Ediția a V-a a Conferinței de analiză de risc va avea loc pe data de…
Roadshow-ul Power of Video, organizat de Milestone Systems, va demonstra diferite moduri în care conținutul…
La data de 18 decembrie., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Roman au…
Într-o lume cu abonamente la cu trafic de internet nelimitat, nu mai ai nevoie neapărat…
Cel mai recent film care continuă seria ”Star Wars” a atras atenţia atacatorilor chiar înainte…
Polițiștii ieșeni au identificat trei bărbați și o tânără, bănuiți de furturi din genți și…