[simple_tooltip content='SPAccess'] [/simple_tooltip] [simple_tooltip content='SPAccess'] [/simple_tooltip] [simple_tooltip content='SPAccess'] [/simple_tooltip]
Business & Tehnologie

Recepția în planul de securitate al clădirilor de birouri

Securitatea implementată la recepțiile care primesc vizitatorii și angajații uneori este prea strictă, iar alte ori îți permite să treci repede mai departe, dar de multe ori nu le include și viteza și detaliile împreună.

Recepția are un rol important în a reprezenta o imagine primitoare și reprezentativă a companiei pe care o reprezintă. Și este important să ofere securitate. O zonă de recepție sigură poate îmbunătății siguranța angajaților, poate proteja intimitatea clienților și poate elimina majoritatea breșelor de securitate, scrie thereceptionist.com.

Iată câteva sfaturi pentru o bună securitate a recepției. Aceasta trebuie să fie singurul punct de acces pentru vizitatori, chiar dacă angajații pot intra în clădire și prin alte puncte de acces. Asta ajută la menținerea în siguranță a zonelor de acces către birourile angajaților.

De asemenea, este important ca vizitatorii să se înregistreze digital în momentul în care intră și ies. Aceștia trebuie să primească cartele de acces unice și este recomandat să le fie înregistrate pozele și semnăturile.

Pe lângă securitatea fizică, este necesară oferirea de securitate pentru informațiile colectate despre vizitatori.

În cele din urmă, camerele de securitate și alarmele pot îmbunătăți securitatea în zona recepției în timpul programului de lucru, dar și în afara programului de lucru.

De asemenea, design-ul recepției este și el foarte important, conform cumanagement.com.

Există numeroase elemente de design care ajută la securizarea recepției. O vizibilitate bună asupra acesteia, din interior și din exterior permite observarea oamenilor care se apropie. Stâlpii stradali poziționați în fața intrării protejează împotriva vehiculelor.

Dar procesul de control al vizitatorii la recepțiile clădirilor de birouri este ori rapid ori detaliat, dar rareori și rapid și detaliat. O nouă companie propune o soluție care le include pe amândouă. Un software de recunoaștere facială 3D funcționează împreună cu porțile de la recepție și cu metode mai simple de verificare a securității precum carduri de acces, permise de conducere și recunoaștere a vocii, scrie chicagobusiness.com.

Compania se numește SoloInsight și s-a format în urma unui incident petrecut în 2013 la o recepție, când două persoane nu au putut trece de controlul de securitate pentru a ajunge la biroul unui prieten. Compania crește cu ajutorul parteneriatelor.

Stiri Recente

Conferința de Analiză de Risc – Ediția a V a

Ediția a V-a a Conferinței de analiză de risc va avea loc pe data de…

March 5, 2020

The Power of Video 2020

Roadshow-ul Power of Video, organizat de Milestone Systems, va demonstra diferite moduri în care conținutul…

March 5, 2020

Reținuți pentru complicitate la furt și tâlhărie

La data de 18 decembrie., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Roman au…

December 20, 2019

De ce să nu folosești rețelele WiFi publice gratuite și ce riști dacă o faci

Într-o lume cu abonamente la cu trafic de internet nelimitat, nu mai ai nevoie neapărat…

December 20, 2019

Atacuri de phishing şi malware, apărute în contextul celui mai nou film din seria ”Star Wars”

Cel mai recent film care continuă seria ”Star Wars” a atras atenţia atacatorilor chiar înainte…

December 20, 2019

Cercetați de polițiști pentru furturi din genți și buzunare

Polițiștii ieșeni au identificat trei bărbați și o tânără, bănuiți de furturi din genți și…

December 20, 2019