[simple_tooltip content='SPAccess'] [/simple_tooltip] [simple_tooltip content='SPAccess'] [/simple_tooltip] [simple_tooltip content='SPAccess'] [/simple_tooltip]
Business & Tehnologie

RagingWire integrează ușile rotative Boon Edam la centrul de date

RagingWire a integrat ușile de securitate rotative Tourlock 180+90 în sistemul de acces care protejează centrele de date din Ashburn și Sacramento, Statele Unite.

Boon Edam, lider global în domeniul intrărilor de securitate și al ușilor rotative, a anunțat recent că RagingWire Data Centers a instalat ușile de securitate rotative Tourlock 180+90 ca parte a sistemului integrat de acces care protejează centrele de date din Ashburn și Sacramento, Statele Unite, se arată într-un comunicat al Boon Edam.

Fondată în 2000, RagingWire a fost una dintre primele companii care au ajutat la construirea industriei de centre de date care valorează miliarde de dolari la nivel global. RagingWire este o platformă de centre de date cuprinsă în portofoliul NTT Communications, care operează 140 de centre de date din 20 de țări din lumea întreagă, făcând ca RagingWire să fie una dintre companiile cele mai mari din lume și cea mai solidă din punct de vedere financiar.

RagingWire folosește ușile de securitate rotative Tourlock pentru centrul de date Ashburn VA3, care ocupă 245.000 de metri pătrați și folosește energie electrică de 16 megawatt, și pentru centrul de date Sacramento CA3, care ocupă 180.000 de metri pătrați și consumă 14 megawatt. VA3 și CA3 fac parte din portofoliul de centre de date RagingWire din Ashburn, California de Nord și Dallas, Texas.

Ușile de securitate rotative de la Boon Edam oferă o trecere eficientă pentru sute de oameni zilnic. Ușile previn încercările de a aduce pe cineva în spinare sau încercările persoanelor neautorizate de a intra sau ieși după o persoană care are permis accesul. Ușile folosesc o combinație de senzori care recunosc mărimile, formele și volumul în trei dimensiuni și opresc ușile când este încălcată securitatea. De asemenea, sistemul generează tot timpul imagini exacte ale persoanelor aflate în clădire.

Stiri Recente

Conferința de Analiză de Risc – Ediția a V a

Ediția a V-a a Conferinței de analiză de risc va avea loc pe data de…

March 5, 2020

The Power of Video 2020

Roadshow-ul Power of Video, organizat de Milestone Systems, va demonstra diferite moduri în care conținutul…

March 5, 2020

Reținuți pentru complicitate la furt și tâlhărie

La data de 18 decembrie., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Roman au…

December 20, 2019

De ce să nu folosești rețelele WiFi publice gratuite și ce riști dacă o faci

Într-o lume cu abonamente la cu trafic de internet nelimitat, nu mai ai nevoie neapărat…

December 20, 2019

Atacuri de phishing şi malware, apărute în contextul celui mai nou film din seria ”Star Wars”

Cel mai recent film care continuă seria ”Star Wars” a atras atenţia atacatorilor chiar înainte…

December 20, 2019

Cercetați de polițiști pentru furturi din genți și buzunare

Polițiștii ieșeni au identificat trei bărbați și o tânără, bănuiți de furturi din genți și…

December 20, 2019