HomeStiriBusiness & TehnologiePrin ce se remarcă noua cameră AllroundDual a Mobotix
prin-ce-se-remarca-noua-camera-allrounddual-a-mobotix

Prin ce se remarcă noua cameră AllroundDual a Mobotix

prin-ce-se-remarca-noua-camera-allrounddual-a-mobotixNoua cameră AllroundDual a Mobotix folosește senzori ce pot fi schimbați pentru a se potrivi oricărei situații: zi, noapte sau folosirea de senzori termici. Camera va fi expusă în cadrul ISC West 2018.

Camera AllroundDual a Mobotix echilibrează flexibilitatea și continuă trendul folosirii unui sistem modular ca design. MOBOTIX M16 AllroundDual are senzori ce se pot shimba pentru zi, noapte și folosire termală împreună cu o memorie flash, mocrofon, difuzor, senzor PIR și module cu funcții opționale. Carcasa este rezistentă la orice tip de vreme (IP66) împreună cu posibilitatea de controla securitatea cibernetică ce este integrată în cameră. Camera permite integrarea și folosirea sa în diferite scenarii, scrie sourcesecurity.com.

M16 dovedește și că respectarea standardelor și inovarea pot fi aduse împreună: folosește codecul video MxPEG, ce este dedicat aplicațiilor de securitate, și standardul H.264 în cadrul sisemului ONVIF-ready camera.

Procesorul și software-ul îmbunătățite permit M16 să ofere cele mai multe cadre pe secundă din gama de camere a companiei împreună cu detecție 3D a mișcării și o mai mare capacitate de a folosi direct pe cameră aplicații software.

Mobotix își va prezenta portofoliul de produse în cadrul ISC West 2018 ce are loc în perioada 11-13 aprilie, în Las Vegas, SUA. Printre produsele care vor fi evidențiate la ISC West 2018 se numără camera IP M16 AllroundDual Multisensor, camera IP S16 DualFlex, și camera IP panoramică Q26 Hemispheric 360° pentru interior și exterior, scrie securityinfowatch.com.

Standul Mobotix a fost organizat în așa fel încât va demonstra diferite funcții ale camerelor, în condiții diferite. Mobotix va prezenta și software-ul MxAnalytics ce este încorporat în camerele sale. Acest software de analiză include funcții precum numărarea persoanelor, descoperirea obiectelor uitate sau pierdute, viteza obiectelor și altele.

De asemenea, la expoziția de securitate, va fi prezentată noua inițiativă de securitate cibernetică a companiei, numită Cactus Concept.

MOBOTIX Cactus Concept dorește să ofere o abordare cuprinzătoare pentru protejarea produselor Mobotix împotriva amenințărilor cibernetice împreună cu informații și instrumente care să ajute clienții și partenerii să construiască și să mențină în siguranță mediile de supraveghere video și control acces, conform securityportal.ro.

Obiectivul conecptului denumit Cactus este implementarea unei campanii multimedia de securitate cibernetică pentru a crește conștientizarea în rândul potențialilor clienți și a celor deja existenți cu privire la importanța securității sistemeleor de supraveghere video de rețea și modul în care organizațiile se pot proteja cu ajutorul unor soluții eficiente ca cost și inteligente. Criptarea de la un capăt la celălalt fără excepții este necesară, de la sursa imaginilor la cablul de date și prin intermediul sistemului de management video de pe computerul utilizatorului. Ca un cactus care este acoperit peste tot de țepi, toate modulele sistemului Mobotix au țepi digitali care să le protejeze de acces neautorizat.

 

 

 

Share With: