HomeStiriBusiness & TehnologiePrima zi la IFSEC International 2017
prima-zi-la-ifsec-international-2017

Prima zi la IFSEC International 2017

prima-zi-la-ifsec-international-2017IFSEC s-a deschis marți la Londra în Centrul ExCeL, acoperind fiecare aspect al securității, de la control acces și supraveghere video la automatizarea casei și securitatea perimetrului.

Expozanții au venit cu multe produse care fuseseră înainte prezentate la ISC West în Las Vegas, dar au fost și produse noi. Câteva persoane au discutat despre diferențele dintre IFSEC și ISC West, scrie sourcesecurity.com.

Moti Shabtai, CEO și președinte al Qognify, a spus că a discutat mai mult la IFSEC despre cum o soluție poate fi potrivită pentru anumite nevoi. El reamintește că Europa este foarte diversificată în materie de clienți și abordări, iar SUA are o abordare mai unită. Orașele smart și sigure sunt un subiect mai abordat în Europa, pe când în SUA, aplicațiile de utilitate publică au o abordare mai mare.

Kim Loy, directorul de marketing al Vanderbilt, remarca varietatea competiției de pe piața din Europa, care include și producători mai mici în funcție de piață și de produse. Loy precizează că Vanderbilt are succes pe piața din țările nordice – Suedia, Norvegia, Danemarca și Finlanda – cu produsele care folosesc cloud-ul, ca sistemul de control acces și înregistrare video ACT365.

Mulți expozanți urmează trendul de extindere a selecției produselor dincolo de aria de competență, dar conform lui Peter Kim, director al IDIS, trendurile globale de business elimină unele diferențe din industria de securitate din lumea întreagă.

Avigilon este una dintre companiile care prezintă noi produse la IFSEC față de ISC West. Este vorba de Avigilon Presence Detector (APD), un senzor care combină analiză care învață singură cu tehnologia radar pe bază de impuls pentru a detecta prezența unei persoane chiar daca se oprește sau se ascunde.

Arecont Vision, care este lider în producția de camere video care folosesc tehnologia IP, a anunțat disponibilitatea SurroundVideo® Omni G3, o serie de camere de supraveghere omnidirecționale cu mai mulți senzori care au fost dezvăluite mai devreme în 2017, scrie azosensors.com.

Seria de camere Omni G3 a fost expusă la IFSEC, fiind cea mai ușor de instalat, setat și operat cameră omnidirecțională cu mai mulți senzori din industrie, conform Brad Donaldson, vicepreședinte al departamentului d dezvoltare a produselor, Arecont Vision.

O singură cameră SurroundVideo de înaltă definiție înlocuiește mai multe camere PTZ sau camere fixe cu un singur senzor pentru o zonă mai largă cu înregistrări și supravegheri non-stop.

 

 

 

Share With: