HomeStiriBusiness & TehnologiePreviziunile pieței de monitorizare a alarmei pentru casă
previziunile-pietei-de-monitorizare-a-alarmei-pentru-casa

Previziunile pieței de monitorizare a alarmei pentru casă

previziunile-pietei-de-monitorizare-a-alarmei-pentru-casaÎn America, în ceea ce privește alarmele folosite în locuințe, va exista o luptă între monitorizarea profesională și sistemele de tipul do-it-yourself (DIY).

Tehnologia de securitate de tipul do-it-yourself (DIY) a dus la creșterea numărului de opțiuni hibride și care se monitorizează singure pentru sistemele de alarmare din locuințe, dar un nou raport al IHS Markit prevede că monitorizarea alarmei de către profesioniști va prospera în următorii cinci ani deoarece sistemele conectate vor începe să înlocuiască sistemele de monitorizare a alarmei tradiționale. Deși aceste sisteme de monitorizare tradiționale vor continua să se extindă în 2018, conform previziunilor, firma de cercetare spune că va începe un declin în 2019 deoarece din ce în ce mai multe sisteme se transformă în oferte monitorizate pe internet, scrie securityinfowatch.com.

Conform unui analist al IHS Markit, furnizorii de securitate vor continua să ocupe mai mult din 80% din piața de sisteme de monitorizare în 2022. Cu toate acestea operatorii care oferă mai multe sisteme într-unul singur, precum furnizorii de servicii de cablu și telecomunicații, și instalațiile de tipul DIY vor începe să ia din cota de piață a furnizorilor tradiționali de alarme la scurt tip după aceea. Blake Kozak spune că asta este vizibil în special în America de Nord. El dă exemplu compania Comcast care oferă mai mute servicii într-unul singur și care în 2017 controla 78% din piața de astfel de servicii din Statele Unite.

Deoarece sistemele de tipul DIY și de tipul mai multe într-un singur serviciu sunt în mare parte conectate la internet, furnizorii de securitate trebuie să continue să inoveze și să educe furnizorii, pentru a schimba contrule existente și să demonstreze competitivitate față de noile conturi. Prin urmare, convingerea clienților să treacă de la un sistem conectat cu funcții de securitate interactive la un sistem în întregime automat pentru toată casa va fi cele mai mare obstacol de trecut, scrie businessworld.in.

Conform unui alt raport, se așteaptă ca piața de monitorizare a alarmei la nivel global să aibă o valoare de 45,7 miliarde de dolari în 2018 și este posibil să ajungă la 59,83 de miliarde de dolari în 2023, cu rată de creștere anuală medie de 5,5% între 2018 și 2023, conform globenewswire.com.

Principalii factori ce influențează creșterea pieței de monitorizare a alarmei includ discount-uri atractive pentru încheierea de polițe de asigurare pentru instalarea de sisteme de securitate și creșterea popularității caselor inteligente și a sistemelor de automatizare a casei.

În 2017, alarmele pentru monitorizarea locuinței au avut cea mai mare cotă de pe piața de monitorizare a alarmelor. Clădirile rezidențiale sunt un segment major al acestei piețe, care aduce venituri lunare obținute din serviciile de monitorizare.

 

 

 

Share With: