HomeStiriBusiness & TehnologiePoliția din Dubai vrea să implementeze un sistem inteligent care îi împiedică pe hoți să vadă
politia-din-dubai-vrea-sa-implementeze-un-sistem-inteligent-care-ii-impiedica-pe-hoti-sa-vada

Poliția din Dubai vrea să implementeze un sistem inteligent care îi împiedică pe hoți să vadă

politia-din-dubai-vrea-sa-implementeze-un-sistem-inteligent-care-ii-impiedica-pe-hoti-sa-vadaPoliția din Dubai se gândește să promoveze folosirea de sisteme care declanșează un fum gros în cazul intrărilor prin efracțe în magazine sau alte locații ce dețin bani.

Poliția din Dubai se gândește la folosirea sistemelor electronice inteligente care declanșează un fum gros când are loc o intrare prin efracție în clădirile societăților comerciale, scrie securityinfowatch.com.

Poliția din Dubai a semnat deja un memorandum cu FogGuard, o companie specializată în sisteme de alarme inteligente, pentru a introduce acest sistem de securitate în această țară. Dompania a dezvoltat un sistem de securitate inteligent care declanșează un fum gros dacă este alertat că sunt intruși. Generatoarele de fum pot fi integrate cu ușurință în sistemele de alarmare. Fumul generat afectează viziunea hoților, contribuind la siguranța și securitatea anagajaților băncilor și ai caselor de schimb valutar.

Sistemul de securitate care alertează cu privire la spargeri nu poate să oprească furtul. „Ceața de securitate” poate proteja zone mari și este creată pentru a opri hoții și de a-i face să se rătăcească. Poate dura 90 de minute și umple încăperea cu ceață în câteva secunde, astfel ascunzând ținta hoțului și limitându-i vederea ca până la urmă să îl forțeze să părăsească incinta speriat, scrie khaleejtimes.com.

Poliția din Dubai și FogGuard au fost de acord pentru a dezvolta activități comune în domeniul siguranței și securității. Compania va coopera cu poliția pentru a asigura securitatea băncilor, caselor de schimb valutar și a magazilelor ce vând aur și bijuterii.

 

 

 

Share With: