[simple_tooltip content='SPAccess'] [/simple_tooltip] [simple_tooltip content='SPAccess'] [/simple_tooltip] [simple_tooltip content='SPAccess'] [/simple_tooltip]
Business & Tehnologie

Platforma de detecție a intruziunilor SPC a Vanderbilt

Vanderbilt SPC este o platformă de detecție a intruziunilor care livrează un sistem de securitate modern, puternic, adecvat nevoilor clienților.

SPC protejează afaceri, proprietăți și bunuri. Este un sistem de detecție a intruziunilor care oferă o funcție de administrare cuprinzătoare și versatilă a alarmelor. Prin folosirea serviciilor cloud, aplicații destinate utilizatorilor finali și a unei serii de software dedicat, SPC se află în fruntea soluțiilor moderne de detecție a intruziunilor, conform sourcesecurity.com.

Vanderbilt SPC are multe beneficii care va face mai ușoară viața instalatorilor:

  • Un panou fără fir, cu antenă.
  • Detectoare PIR fără fir care funcționează la o distanță de 12 metri.
  • Contact magnetic fără fir.
  • Detector de fum fără fir, cu alarmă.
  • Control de la distanță cu ajutorul unei mici telecomenzi cu 4 butoane.
  • Buton de panică – buton fără fir.
  • Contact magnetic fără fir.

Vanderbilt SPC este ușor de montat, asociat cu alte dispozitive și configurat. Configurarea se poate face fără fir. Bateria are o durată lungă de viață. Acoperirea wireless este una extinsă.

SPC a început să fie creată la Europlex unde inițial avea numele SigNET. Începând ca un sistem IP de detecție a intruziunilor, creat pentru a comunica alarma clienților, a fost construit de la zero și limitat doar la piețele din Marea Britanie și Irlanda, scrie vanderbiltindustries.com.

La începutul lui 2012, sistemul opera sub numele SPC, iar versiunea 3.1 a devenit o etapă importantă pentru sistem. Asta pentru că era primul panou SPC care primise principalele aprobări, care acoperă toate regiunile din Europa. S-a lansat cu zece limbi disponibile utilizatorilor și, în plus, cu o gamă largă de expansiuni, incluzând controlere pentru uși. Mai târziu, tot în 2012, a apărut prima inovație sub forma aplicației mobile SPC Anywhere. Acesta a fost primul pas spre tehnologia cloud.

Următoarea inovație s-a axat pe oferirea de mai multe funcționalități pentru utilizatori, în special pentru controlul ușii și control acces. SPC 3.3 a permis utilizatorilor să opereze același panou în mai multe locații. De asemenea, sistemul a urcat pentru a facilita o creștere de 2.500 de utilizatori.

În 2014, SPC 3.4.5 a primit aprobarea VdS Class C, un important standard calitativ. În 2015, SPC 3.6 a recreat complet sistemul de comunicare. În acest an a fost inclusă și soluția cloud SPC Connect de la Vanderbilt.

Acum, tot ce trebuie să facă un instalator într-o locație ar putea fi realizat în schimb de la distanță. În plus, lansarea FlexC, un protocol de comunicare al Vanderbilt, ajută instalatorii să rezolve problemele prin intermediul diagnosticării integrate.

SPC 3.8.5 s-a lansat în 2017 cu scopul de a sprijini în mod eficient autorizațiile duale pentru a face instalațiile mai rapide și mai rentabile.

Stiri Recente

Conferința de Analiză de Risc – Ediția a V a

Ediția a V-a a Conferinței de analiză de risc va avea loc pe data de…

March 5, 2020

The Power of Video 2020

Roadshow-ul Power of Video, organizat de Milestone Systems, va demonstra diferite moduri în care conținutul…

March 5, 2020

Reținuți pentru complicitate la furt și tâlhărie

La data de 18 decembrie., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Roman au…

December 20, 2019

De ce să nu folosești rețelele WiFi publice gratuite și ce riști dacă o faci

Într-o lume cu abonamente la cu trafic de internet nelimitat, nu mai ai nevoie neapărat…

December 20, 2019

Atacuri de phishing şi malware, apărute în contextul celui mai nou film din seria ”Star Wars”

Cel mai recent film care continuă seria ”Star Wars” a atras atenţia atacatorilor chiar înainte…

December 20, 2019

Cercetați de polițiști pentru furturi din genți și buzunare

Polițiștii ieșeni au identificat trei bărbați și o tânără, bănuiți de furturi din genți și…

December 20, 2019