[simple_tooltip content='SPAccess'] [/simple_tooltip] [simple_tooltip content='SPAccess'] [/simple_tooltip] [simple_tooltip content='SPAccess'] [/simple_tooltip]
Business & Tehnologie

Piața de sisteme de securitate pentru acasă continuă să se dezvolte

Studiile de piață prevăd o creștere a pieței de dispozitive de securitate conectate pentru acasă.

Securitatea caselor conectate este un set de sisteme combinate, legate de casă prin rețele Wi-Fi, care sunt responsabile de monitorizarea, administrarea și controlul securității dispozitivelor folosind smartphone-uri. De obicei, sistemele de securitate pentru acasă includ senzori pentru închiderea și deschiderea ușilor, detectoare de mișcare, sirene, detectoare de fum, senzori pentru detecția apei și un dispozitiv central care comunică cu toate celelalte dispozitive folosind unul sau mai multe protocoale fără fir precum Wi-Fi și ZigBee, scrie technobleak.com.

Un factor important care duce la creșterea pieței de securitate a casei conectate este creșterea numărului de dispozitive Internet of Things folosite, care permite crearea unui mediu smart de comunicare între dispozitivele smart home. Dispozitivele IoT pot fi folosite și pentru a monitoriza, detecta și preveni accesul neautorizat la rețea, conectând eficient dispozitivele IoT la sisteme back-end conectate le internet. În plus, oferă securitate endpoint precum antivirus și antimalware împreună cu firewall și sisteme de prevenire și detectare a întreruperilor. Prin urmare verifică mai mulți utilizatori ai unei singure platforme pentru dispozitive. Metodele de autentificare pentru dispozitivele IoT variază de la o simplă parolă sau cod PIN la metode de autentificare mai robuste precum autentificarea în doi pași, certificate digitale și biometrie.

În plus, elemente importante ale caselor inteligente conectate precum implementarea de hotspot-uri Wi-Fi și conectare broadband sunt foarte susceptibile la atacuri cibernetice. Securitatea IoT ajută astfel la îmbunătățirea securității prin intermediul unei tehnologii unice, numite „User Pre-Shared Key” (UPSK), pentru fiecare dispozitiv din rețea, pentru a asigura securitatea dispozitivului.

Spre exemplu, conform unei analize a Coherent Market Insights, piața globală de dispozitive Internet of Things a ajuns la 917,10 miliarde de dolari în 2016, de la 743,20 miliarde de dolari în 2015. Prin urmare, adopția în creștere a tehnologiei IoT va continua, așteptându-se o creștere a adopției de dispozitive smart home, care va duce la o creștere a pieței globale de dispozitive de securitate pentru casele conectate. Această piață este împărțită în: încuietori și senzori, detectoare, alarme și camere și sisteme de monitorizare.

Conform analizei celor de la Coherent Market Insights, piața de dispozitive smart home din America de Nord valora aproximativ 7,01 miliarde de dolari în 2017, ceea ce reprezintă 47,68% din venitul global de pe piața smart home.

Un alt raport, intitulat „Europe Home Security Systems Market 2019 ”, publicat de Decision Market Reports analizează, validează informații și oferă capacități de cercetare exhaustive, conform theworldnewsgazette.com.

GMD estimează că veniturile totale ale pieței de sisteme de securitate pentru acasă din Europa au ajuns la 9,04 miliarde de dolari în 2018 și vor continua să crească rapid datorită adopției în creștere a sistemelor de securitate tradiționale și smart home în Europa.

Trendul și viziunea pentru piața din Europa prevede o viziune optimistă, echilibrată și conservatoare. Proiecția echilibrată este folosită pentru a cuantifica piața de sisteme de securitate pentru acasă din Europa în fiecare aspect al clasificării din punct de vedere al componentelor, tipurilor de sisteme, ofertelor de produse, tipurilor de casă și țării. Spre exemplu, pe baza tipului de componente, piața din Europa este segmentată în următoarele sub-piețe care includ și veniturile anuale din perioada 2014-20125 (cele înregistrate și previziuni) pentru fiecare piață în parte: hardware, software și servicii. Tipurile de sisteme analizate sunt cele instalate și monitorizate de profesioniști, instalate de deținător și monitorizate de profesioniști și sistemele Do-It-Yourself (DIY), care sunt instalate și monitorizate de deținător.

De asemenea, GDM a analizat și riscurile pieței. Astfel au fost generate o serie de factori importanți pentru succes care să ajute investitorii să identifice oportunitățile, să administreze și să minimizeze riscurile, să dezvolte modele de business adecvate și să ia decizii înțelepte.

Printre actorii de pe această piață a sistemelor de securitate pentru acasă se numără: ABB Ltd., ADT, Allegion, Assa Abloy, Comcast, Control4, Front Point, Godrej & Boyce, Hangzhou Hikvision Digital Technology, Honeywell International Inc., Johnson Controls Inc, Legrand, Nortek Security & Control, Robert Bosch GmbH, Schneider Electric SE, Secom, Stanley Convergent Security Solutions, United Technologies și Vivint.

Stiri Recente

Conferința de Analiză de Risc – Ediția a V a

Ediția a V-a a Conferinței de analiză de risc va avea loc pe data de…

March 5, 2020

The Power of Video 2020

Roadshow-ul Power of Video, organizat de Milestone Systems, va demonstra diferite moduri în care conținutul…

March 5, 2020

Reținuți pentru complicitate la furt și tâlhărie

La data de 18 decembrie., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Roman au…

December 20, 2019

De ce să nu folosești rețelele WiFi publice gratuite și ce riști dacă o faci

Într-o lume cu abonamente la cu trafic de internet nelimitat, nu mai ai nevoie neapărat…

December 20, 2019

Atacuri de phishing şi malware, apărute în contextul celui mai nou film din seria ”Star Wars”

Cel mai recent film care continuă seria ”Star Wars” a atras atenţia atacatorilor chiar înainte…

December 20, 2019

Cercetați de polițiști pentru furturi din genți și buzunare

Polițiștii ieșeni au identificat trei bărbați și o tânără, bănuiți de furturi din genți și…

December 20, 2019