HomeStiriBusiness & TehnologieParteneriate pentru supravegherea video IP
parteneriate-pentru-supravegherea-video-ip

Parteneriate pentru supravegherea video IP

parteneriate-pentru-supravegherea-video-ipVIVOTEK și Videonetics s-au aliat cu Allied Telesis, compania care face parte din ecosistemul de parteneri ai Promise Technology, care a impresionat vizitatorii de la Intersec 2017.

Promise Technology este un dezvoltator al unei platforme deschise de stocare pentru supravegherea video, care a participat la Intersec în luna ianuarie în Dubai. Auryn un bloc de stocare al companiei a fost centrul atenției vizitatorilor în cadrul expoziției deoarece este o soluție convenabilă pentru datele în continuă creștere din industria de securitate, scrie sourcesecurity.com.

Promise Technology a subliniat ca fiind important ecositstemul de parteneri ai companiei, ca Allied Telesis, Axis, AxxonSoft, Bosch, C-Link, Digifort, Hanhwa Techwin, Intelligent Security Systems (ISS), Ipsotek, IronYun, Milestone, NEC, Securitas, SeeTec, Toshiba și Trassir.

Extinzânduși parteneriatul, VIVOTEK și Videonetics se aliază cu with Allied Telesis pentru a participa la o expoziție globală de securitate și siguranță care are loc în Mumbai, India, scrie dqindia.com.

VIVOTEK își va expune întreaga colecție de supraveghere video IP, iar Videonetics va expune software-ul de management video inteligent(IVMS), soluția inteligentă de minitorizare a traficului, software-ul de recunoaștere facială și multe altele.

Expoziția este un produs reprezentativ al Intersec Dubai adunânc companii de top din domeniul siguranței și securității din lumea întreagă.

Conform unui vicepreședinte al Videonetics, asocierea cu Allied Tellesis va arăta cum tehnologia informațională și de comunicare este viitorul supravegherii video.

Un reprezentant al Allied Telesis a meționat că în India segmentul de securitate vede camerele de supraveghere ca singurul component și este relativ neinformat despre celelalte elemente care îl compun.

 

 

 

Share With: