HomeStiriBusiness & TehnologiePalo Alto Networks achiziționează RedLock pentru a crea tehnologie de securitate pentru cloud

Palo Alto Networks achiziționează RedLock pentru a crea tehnologie de securitate pentru cloud

Palo Alto Networks a achiziționat start-up-ul RedLock, care oferă securitate cloud, pentru 173 de milioane de dolari.

„Această (n.r. – achiziție) este semnificativă având în vedere creșterea volumului de informații și aplicații pe care organizațiile din sectarele publice și private le folosesc pentru a îndeplini cerințele de optimizare a costurilor și transformare digitală”, scrie analistul Martin Courtney de la Techmarketview, citat de theregister.co.uk.

Rl mai spune că produsul de top al Redlock, software-ul de asigurare a conformității, Cloud360, este probabil principala țintă a celor de la Palo Alto. Integrarea acestui produs va fi principala provocare.

„Achiziția RedLock va adăuga capacități importante de analiză a securității în cadrul mediilor multi-cloud pentru oferta de securitate cloud extinsă,” s-a precizat într-un comunicat al Palo Alto Networks.

RedLock a spus că software-ul de analiză al companiei poate detecta când un dezvoltator publică din greșeală chei de acces cloud pe platforme cunoscute, precum Github, și un hacker le folosește pentru a se loga, prin detectarea folosirii acesteia într-o locație neobișnuită.

Palo Alto Networks vrea să combine tehnologia RedLock cu capacitățile obținute în urma achiziției Evident.io, din martie, pentru a creea o nouă platformă de securitate cloud unificată, precizează eweek.com.

Se așteaptă ca achiziția să se încheie la începutul anului fiscal 2019. Se așteaptă ca tehnologia RedLock să ajute la îmbunătățirea capabilităților de securitate cloud oferite Palo Alto Networks clienților.

RedLock a fost fondată în 2015 și a început să fie cunoscută în mai 2017, când și-a lansat primul produs. compania a strâns fonduri de 12 milioane de dolari de la mai mulți investitori precum Sierra Ventures, Dell Technologies Capital și Storm Ventures.

Palo Alto Networks a achiziționat Evident.io pentru 300 de milioane de dolari, adăugându-și la portofoliul de produse tehnologii de securitate și de automatizare a conformității pentru cloud public.

Share With: